Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι Δήμαρχοι που "αγκαλιάζουν" τον Κώστα Πελετίδη


Ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών στην Πάτρα φέρνει αντιμέτωπους τους Κώστα Πελετίδη και Κώστα Χριστόπουλο. Και από σήμερα ήδη οι δυο αντίπαλοι πέφτουν ξανά στην μάχη των εκλογών.


Η έκβαση της αναμέτρησης δεν μπορεί να προεξοφληθεί, όπως αναφέρουν εκτιμήσεις πολιτικών αναλυτών (χθες το βράδυ ο Διευθυντής της Data R.c. Θόδωρος Λουλούδης ανέφερε ότι τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο). Πάντως τρεις δημοτικοί συνδυασμοί που έμειναν εκτός δεύτερου γύρου έσπευσαν, αμέσως ή εμμέσως, να δηλώσουν την στήριξη τους στον κ. Πελετίδη.


Ο κ. Χρήστος Πατούχας και η «Ανυπότακτη Πολιτεία», από την περασμένη Πέμπτη, είχαν διευκρινίσει ότι σε περίπτωση που στον δεύτερο γύρο προκριθεί συνδυασμός με αριστερά χαρακτηριστικά θα έχει την στήριξη της παράταξης. Χθες βράδυ ο κ. Πατούχας επανέλαβε ότι στηρίζει άνευ όρων την υποψηφιότητα Πελετίδη.


Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του επικεφαλής της Ρ.Α.Π. «Πάτρα - Ανθρώπινη Πόλη» Κώστα Σπαρτινού.


Λιγότερο ευθεία η απάντηση που έδωσε ο επικεφαλής των «Αγωνιζόμενων Πολιτών» Ανδρέας Παναγιωτόπουλος ο οποίος πάντως «έκλεισε» το μάτι στον κ. Πελετίδη λέγοντας ότι η παράταξη του θα στηρίξει όποιον εγγυάται τον λαϊκό και δημόσιο χαρακτήρα των δημοτικών υπηρεσιών. Ωστόσο όταν ρωτήθηκε από το Lepanto TV δήλωσε πως όντως θα στηρίξει Πελετίδη. Αγνωστο όμως παραμένει το τι θα κάνουν οι ψηφοφόροι των παρατάξεων. Γιατί εκείνοι θα αποφασίσουν.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου