Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Λόγω του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός η αστυνομία θυμάται... την καταστροφή της Πάτρας στο καρναβάλι 2003



Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας για το Σαββατοκύριακο. Όχι μόνο για το Καρναβάλι αλλά και για το ντέρμπι των αιωνίων που γίνεται την Κυριακή. Και αυτό γιατί μπορεί το ντέρμπι να γίνεται στο Φάληρο, όμως για όσους θυμούνται, τα εκτεταμένα επεισόδια που είχαν συμβεί το βράδυ της Κυριακής του Καρναβαλιού το 2003  στην Πάτρα, προκλήθηκαν από οπαδούς δύο ομάδων, μετά από ποδοσφαιρικό ντέρμπι

Ο φόβος της Αστυνομίας γίνεται...διπλός σήμερα, αφού ξεκίνησε η λειτουργία του κλαμπ των οπαδών του Ολυμπιακού στην Πάτρα, το οποίο πριν από μερικές εβδομάδες έγινε δύο φορές στόχος αγνώστων.

Η Αστυνομία θωρακίζεται δια παν ενδεχόμενο, σε συνδυασμό με το γεγονός οτι την Καθαρή Δευτέρα διεξάγεται το κρίσιμος αγώνας μπάσκετ Απόλλωνα Πάτρας -Ολυμπιακού στην Περιβόλα.

Ενδέχεται λοιπόν στην πόλη να καταφθάσουν, ίσως και από την Κυριακή, οπαοδοί του Ολυμπιακού με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Τα μέτρα είναι δρακόντεια. Η Αστυνομία είναι σε γενικευμένη επιφυλακή, ενώ καταφθάνουν από αύριο στην Πάτρα και διμοιρίες των ΥΜΕΤ από την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου