Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Ιδια μούτρα με τον Λιάπη έχουν και εκείνοι που… έστησαν το σόου! Για να λέμε και του χαζού το δίκιο...

Οι Τομπούλογλου, οι Λιάπηδες, και τόσοι άλλοι που δεν έχουν ανακαλυφθεί! Μέχρι και ο υπουργός Κεδίκογλου είχε επιχειρήσει να διορίσει την φιλενάδα του. Κατά τα άλλα υποσχόμεθα ότι… θα πατάξουμε την διαφθορά και πως ετούτοι οι πολιτικοί της συγκυβέρνησης είναι «αδιάφθοροι»! Ακόμη όμως και η προσπάθεια να «εξωστρακίσουν» από το κόμμα όποιον παίρνει μίζες ή να στείλουν τον Λιάπη ενώπιον τηλεοπτικών καμερών… με χειροπέδες στα Δικαστήρια… αποτυγχάνει στη συνείδηση του λαού.
Αλήθεια, για ποιο λόγο ο «ευαίσθητος» Εισαγγελέας της Αθήνας ο οποίος απήγγειλε τις κατηγορίες κατά του κ. Λιάπη δεν ενεργοποίησε τον 3290 και να απαγορεύσει ή να τιμωρήσει όσους τον βιντεοσκοπούσαν κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του; Δεν απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση προσαγόμενου; Φυσικά, όμως σε αυτή την περίπτωση έπρεπε ο ελληνικός λαός να βιώσει την διαπόμπευση ενός πρώην υπουργού και μέλους της οικογένειας Καραμανλή ώστε να πιστέψει πως… αυτή η κυβέρνηση είναι αμείλικτη!
Το ζήτημα όμως είναι πως κανέναν δεν πείθουν! Γιατί οι πάντες γνωρίζουν πως Λιάπηδες και Τομπούλογλου υπάρχουν σε όλο το φάσμα της κυβέρνησης και των υπουργείων!
Οι μίζες στην Ελλάδα θα συνεχίσουν να πέφτουν βροχή, όπως και θα συνεχιστούν οι εξυπηρετήσεις ημετέρων! «Τα δικά μας παιδιά» θα συνεχίσουν να «βολεύονται» στο καταρρέων δημόσιο και εκατοντάδες θα τοποθετούνται από το «παράθυρο» σε θέσεις συμβούλων και παρασυμβούλων!
Η μίζα στην Ελλάδα… δύσκολα πεθαίνει! Όπως και το «ρουσφέτι»! Και αν θα πεθάνει, σίγουρα αυτό δεν θα γίνει από αυτούς τους πολιτικούς, οι οποίοι «ανατράφηκαν» με ρουσφέτια! Αλλάζει ο λύκος; Φυσικά και όχι! Ακόμη και το «σόου» μεταφοράς του Λιάπη στον Εισαγγελέα (παραβιάζοντας όπως ανέφερα πιο πάνω τον νόμο 3290) δείγμα του χαρακτήρα και της νοοτροπίας τους ήταν. Γιατί μπορεί ο Λιάπης όχι απλά να μην σεβάστηκε τους νόμους αλλά να τους έφτυσε και να θεώρησε εαυτόν πάνω από όλα, αλλά και εκείνοι που «βολεύτηκαν» από το σόου που στήθηκε… τα μούτρα του Λιάπη έχουν!


Σ.Σ. Το άρθρο μου στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας ΚΟΣΜΟΣ

ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ: 
1. Διαφωνώ με τον 3290 (ψηφίστηκε όταν συνελήφθησαν τα μέλη της 17Ν)
2. Ο 3290 εφαρμόζεται... κατά το δοκούν (χιλιάδες έχουν προσαχθεί και έχουμε δει τη μούρη τους)
3. Ακόμη και αν το κανάλι βάλει μωσαϊκό, δεν αθωώνεται (ο 3290 απαγορεύει την βιντεοσκόπηση - δεν μιλά για το πως θα προβάλλεις την εικόνα, άρα απαγορεύει... να σηκώσεις κάμερα ή φωτογραφική μηχανή)
4. Είμαι ο μοναδικός δημοσιογράφος στην Ελλάδα που έχω καταδικαστεί με τον 3290. Οταν είχα πάρει συνέντευξη από έναν άνδρα Αλβανικής καταγωγής τον οποίον είχαν δείρει νταήδες μετά από τροχαίο. Δέχθηκε να μου μιλήσει στην κάμερα (με τη θέλησή του η συνέντευξη) αλλά μου πέρασαν χειροπέδες λόγω του 3290 (με είδε ένας εισαγγελέας και διέταξε να συλληφθώ γιατί βιντεοσκοπούσαν προσαγωγή). Καταδικάστηκα πρωτόδικα σε 8 μήνες φυλάκιση. Στο Εφετείο αθωώθηκα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου