Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Δύο επεισόδια στην Πάτρα μέσα σε λίγες ώρες - Τραυματίες


Μέσα σε 24 ώρες σημειώθηκαν δύο συμπλοκές στο κέντρο της Πάτρας. Η αρχή έγινε χθες το πρωί. στον πεζόδρομο της Γεροκωστοπούλου, όταν περίπου 30 νεαροί που νωρίτερα διασκέδαζαν στο σημείο "πιάστηκαν" στα χέρια.


Για άγνωστο λόγο άρχισαν να διαπληκτίζονται, ενώ χρησιμοποιούσαν εκτός από τα χέρια τους και άλλα αντικείμενα, όπως κλαδιά από φυτά, μπουκάλια αλλά και... μία σκάλα από το κατάστημα Oggi.


Τουλάχιστον δύο άτομα τραυματίστηκαν, ενώ προκλήθηκαν και μικροζημιές σε ένα κατάστημα! Στο μεταξύ η σύρραξη συνεχίστηκε... και στο Νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας όπου είχαν μεταβεί τραυματίες. Κάποιοι νεαροί συνεπλάκησαν και εκεί.


Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και έγιναν προσαγωγές. Η συνέχεια δόθηκε τη νύχτα. Εγιναν μικροσυμπλοκές μεταξύ αντιεξουσιαστών και μελών της Χρυσής Αυγής. Τα επεισόδια ξεκίνησαν από το στέκι"Επι τα πρόσω", το οποίο διαχειρίζονται αντιεξουσιαστές και μέλη συλλογικοτήτων. Το στέκι βρίσκεται στην οδό Πατρέως, στη συμβολή της με την Υψηλάντου. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, μέλη της Χρυσής Αυγής προκάλεσαν τους αντιεξουσιαστές, οι οποίοι στη συνέχεια τους επιτέθηκαν, ενώ έκαναν και χρήση πυροσβεστήρων.


 


Μετά από λίγη ώρα η ένταση εκτονώθηκε, αλλά οι αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας την οποία ολοκλήρωσαν ήρεμα υπό το βλέμμα της αστυνομίας, καταλήγοντας στο στέκι τους, στη συμβολή των οδών Πατρέως και Υψηλάντου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου