Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Μεταφέρθηκε το ποδήλατο του Πάνου στο Δικαστήριο



Σε φορτισμένο κλίμα συνεχίστηκε σήμερα στα δικαστήρια της Πάτρας η δίκη για τον τραγικό θάνατο του 15χρονου Πάνου Τζαβάρα που είχε συγκλονίσει την πόλη.

Οι τόνοι ανέβηκαν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της δίκης. Πρώτα κατά την κατάθεση του εμπειρογνώμονα της πλευράς της κατηγορούμενης, καθώς υπήρξε έντονη αντίδραση από τους γονείς του μικρού Πάνου που έκαναν λόγο για μυθεύματα.

Πανδαιμόνο επικράτησε όταν ο ιατροδικαστής που προσελήφθη από την πλευρά της κατηγορουμένης προκειμένου να καταθέσει την άποψή του, δεν γνώριζε πόσες ημέρες μετά το τραγιοκό τροχαίο έχασε τη ζωή του το παιδί που έδωσε γενναία μάχη στην εντατική.

Και ενώ ο μικρός Πάνος είχε παραμείνει στην εντατική δύο εβδομάδες, αυτός κατέθεσε στο δικαστήριο ότι πέθανε δύο μέρες μετά.

Η δήλωση προκάλεσε νέο γύρο έντασης ένταση ενώ το κλίμα φορτίστηκε ιδιαίτερα όταν μεταφέρθηκε στην αίθουσα το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε ο Πάνος Τζαβάρας.

Το ποδήλατο μεταφέρθηκε με πρωτοβουλία της πλευράς της κατηγορουμένης για να εξεταστεί η ισχυρισμός της ότι το χτύπησε άλλο όχημα, κάτι που βεβαίως δεν προέκυψε από την εξέτασή του.

Την ώρα που μπήκε στην αίθουσα το ποδήλατο, η κατάσταση στην αίθουσα έγινε βαριά ενώ οι γονείς και οι συγγενείς του μικρού αγοριού "έσπασαν". Το δικαστήριο διέκοψε για τις 13 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου