Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΙΔΟΥ Η "ΜΑΚΕΤΑ": Εμποροι θέλουν να φτιάξουν καρναβαλικό άρμα με τον Ρώρο




Το άρμα βρίσκεται ήδη στα σκαριά! Και μάλιστα γνωστοί έμποροι της Πάτρας οι οποίοι όπως υποστηρίζουν έπεσαν «θύματα» της σφυρίχτρας και της ντουντούκας του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, ετοιμάζουν άρμα Ρώρου για το καρναβάλι της Πάτρας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως θα σχηματίσουν ομάδα και μάλιστα είναι αποφασισμένοι να πληρώσουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 4.000 ευρώ που απαιτείται για την κατασκευή του άρματος, το οποίο θα είναι «ρεφενέ»!

Κατά τα σχέδια των εμπνευστών της ιδέας, στο μπροστινό μέρος του άρματος θα τοποθετηθεί το καρναβαλικό ομοίωμα του κ. Ρώρου στα χέρια του οποίου θα βρίσκονται δύο λουκέτα. Ακριβώς πίσω θα βρίσκεται το ομοίωμα του συνδικαλιστή εμποροϋπαλλήλου Σάββα Τζάκη ο οποίος θα κρατά μία ντουντούκα «προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας» και στο τέλος δύο βιτρίνες καταστημάτων με τα ρολά κατεβασμένα! Τίτλος του άρματος: «Ο Ρώρος μας κατεβάζει τα ρολά»!

Όλα τα παραπάνω συζητούνται έντονα αυτές τις ημέρες. Ιδιαίτερα μάλιστα μετά την κινητοποίηση της περασμένης Κυριακής πολλοί σκέπτονται να κάνουν πράξη την ιδέα που κάποιος... πέταξε στο τραπέζι!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην Πάτρα τουλάχιστον 50 γνωστοί έμποροι έχουν εξαπολύσει τα «βέλη» τους ενάντια στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου (με αφορμή τις ντουντούκες και τις σφυρίχτρες) και δεν αποκλείεται να συνδράμουν και οικονομικά για την κατασκευή του άρματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου