Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Χιλιάδες στην κηδεία του Ανδρέα Αβραμόπουλου










Θλίψη σκόρπισε η είδηση του ξαφνικού θανάτου στην ιατρική κοινότητα της Πάτρας. Κι αυτό διότι υπήρξε ένα από τα αξιόλογα μέλη της με αθόρυβη και ουσιαστική πορεία. Η κηδεία του έγινε το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου. Η εκκλησία ήταν κατάμεστη. Γεγονός που αποδεικνύει πόσο αγαπητός ήταν στην κοινωνία.

Οι συνάδελφοί του στον «Αγ. Ανδρέα» όπου βρέθηκε νεκρός, και στο Νοσοκομείου του Ρίου, όπου μεταφέρθηκε για νεκροψία, αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι ο τόσο ενεργητικός και θετικός στις απόψεις του συνάδελφός τους, δεν είναι πλέον ανάμεσά τους.

Ο Ανδρέας Αβραμόπουλος σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ακολούθησε την ειδικότητα του δερματολόγου - αφροδισιολόγου.

Γράφτηκε στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών τον Φεβρουάριο του 1982 και από τότε μέχρι σήμερα, με μία παρένθεση περίπου 5 ετών που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο Αίγιο και στην Αθήνα, εργάστηκε ως ιδιώτης γιατρός στην Πάτρα. Ολοι μιλούν για έναν επιστήμονα που υπηρετούσε τον χώρο της υγείας με ήθος και συνέπεια.



Χαρακτηρίζονταν για τις καλές σχέσεις που είχε με τους συναδέλφους του και τη βοήθεια που πρόσφερε σε όποιον του τη ζητούσε. Επίσης, ήταν ιδιαίτερα φιλικός και προσιτός στους ασθενείς του. Παρά την ξεκάθαρη και άμεση εμπλοκή του με την πολιτική είχε κερδίσει τη συμπάθεια όλων, καθώς απέφευγε τον φανατισμό και την απολυτότητα στις τοποθετήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου