Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Απίστευτο! Είχαν τσακωθεί όταν ήταν εν ζωή και μόλις πέθανε... πήγε και έβαλε φωτιά στον τάφο του!


Δεν σεβάστηκε ούτε την τελευταία κατοικία του νεκρού, λίγες ώρες μετά την ταφή. Συνέβη σε νεκροταφείο χωριού της Ηλείας και συγκεκριμένα της Πηνείας, το περασμένο Σάββατο. Δράστης ένας 52χρονος που έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν και «θύμα» ο τάφος συγγενικού του προσώπου, με το οποίο είχε προστριβές στο παρελθόν.

Και βρήκε το χρόνο να λύσει αυτές τις διαφορές αμέσως μετά την ταφή του. Την ώρα που οι συγγενείς και οι φίλοι του εκλιπόντος έπιναν τον καφέ της παρηγοριάς ο δράστης έφτασε στο νεκροταφείο με ταξί, έφαγε κάποια γλυκά που είχε φέρει μαζί του και στη συνέχεια έκοψε ξερά χόρτα τα έριξε πάνω στα στεφάνια που βρίσκονταν στο χώμα στο σημείο της ταφής του εκλιπόντος και έβαλε φωτιά.

Οι συγγενείς του εκλιπόντος μετέβησαν στο νεκροταφείο είδαν τι είχε συμβεί πληροφορήθηκαν ποιος είχε προκαλέσει αυτή την κατάσταση και πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του δράστη για προσβολή νεκρού. Πλέον οι Αρχές έχουν αναλάβει να εντοπίσουν το δράστη και να τον οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου