Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Εκανε όργιο με Αφρικανή... για να του ξεπληρώσει τα ενοίκια - Γνωστός Πατρινός

Πως ξεπλήρωσε τα δύο ενοίκια που χρωστούσε αφρικανή ιερόδουλος που διαμένει κοντά στην περιοχή της Αγγλικανικής Εκκλησίας στην Πάτρα; Με... ομαδικό σεξ! Συνέβη και αυτό και μάλιστα το θέμα «ακούστηκε» σε όλη τη γειτονιά, αφού η νεαρή αφρικανή εκμυστηρεύθηκε το μυστικό της... σε πατρινό φίλο της.

Η ιερόδουλος που κάνει πιάτσα στα γνωστά «στέκια» της Πάτρας, διαμένει σε ένα μικρό υπόγειο δωμάτιο μόνο που τελευταία δεν είχε αρκετή δουλειά και αδυνατούσε να πληρώσει το ενοίκιό της. Όταν λοιπόν έφθασε να χρωστά δύο ενοίκια, αναγκάστηκε να δεχθεί την πρόταση που της έκανε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που τυγχάνει παντρεμένος δημόσιος υπάλληλος!

Της πρότεινε να τον ξεπληρώσει συμμετέχοντας σε όργιο με πρωταγωνιστές τον ίδιον και έναν φίλο του. Η γυναίκα όντας σε απόγνωση εξαιτίας της κακής οικονομικής της κατάστασης... δέχθηκε! «Φιλοξένησε» στο σπίτι της και τους δύο άνδρες και δέχθηκε όλα τα ερωτικά «παιγνίδια» που της ζήτησαν. Το «ομαδικό σεξ» συζητείται ακόμη στη γειτονιά της και μάλιστα έφθασε και σε άλλα κοντινά σημεία, όπως σε κομμωτήριο που βρίσκεται κοντά στο υπόγειο!

Αυξημένα τα περιστατικά πορνείας
Την ώρα που η παράνομη πορνεία στην Πάτρα παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις οι αλλοδαπές κοπέλες, κυρίως Αφρικανές, που κάνουν πεζοδρόμιο σε κεντρικούς δρόμους της πόλης βγαίνουν στις πιάτσες όλο και πιο νωρίς, ενώ δε διστάζουν μάλιστα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε... δημόσια θέα.
Ακόμη και στη διάρκεια του χειμώνα οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης γεμίζουν με τις αλλοδαπές από νωρίς το βράδυ, με τις κοπέλες να προσπαθούν να «αρπάξουν» όποιον περαστικό θεωρούν ότι μπορεί να είναι πιθανός πελάτης τους. Πιάνουν την κουβέντα με ηλικιωμένους, ενώ επιδεικνύουν τα... κάλλη τους και σε διερχόμενους οδηγούς. Είναι χαρακτηριστικό πως πολλές φορές προσφέρονται... δύο μαζί (με το διπλάσιο αντίτιμο) ώστε να πείσουν τους διερχόμενους με αυτοκίνητα πελάτες τους.

Όταν μάλιστα κάποιος από τους πεζούς δεχθεί τις... «προσφορές» τους, δεν απομακρύνονται και πολύ από την περιοχή για να τους παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάρκινγκ που βρίσκονται στο κέντρο καθώς και σκοτεινά και απόμερα σημεία, έχουν μετατραπεί σε «υπαίθριους οίκους ανοχής».
Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της Πάτρας, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν πέσει, στην κυριολεξία, «πάνω» σε τέτοιου είδους γρήγορες συνευρέσεις. Οσο για το κόστος; Από 10 μέχρι και 20 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου