Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

50χρονος Πατρινός υπέστη εγκεφαλικό! Δεν του θεωρούσαν το βιβλιάριο έστω και αν είχε κερδίσει δικαστικά την υπόθεση


Εγκεφαλικό υπέστη ο ένας από τους 93 Πατρινούς οι οποίοι παραμένουν ανασφάλιστοι από τον ΟΑΕΕ παρά την έκδοση απόφασης από το διοικητικό δικαστήριο με την οποία ο Οργανισμός Καλείται να θεωρήσει τα βιβλιάρια τους .


Πρόκειται για τον 50χρονο πρόεδρο των ιδιοκτητών φορτηγών της Πάτρας Στάθη Τσάκα ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό και παρά την ύπαρξη δικαστικής απόφασης και την εισαγγελική εντολή παραμένει ανασφάλιστος.


Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν η Διευθύντρια του ΟΑΕΕ Πάτρας αρνείται να υπακούσει σε δικαστική απόφαση και να δώσει εντολή θεώρησης βιβλιαρίων υγείας. 
Οι ασφαλισμένοι προσέφυγαν στα δικαστήρια προκειμένου να μπορέσουν να θεωρηθούν τα βιβλιάρια υγείας τους και να συνεχίσουν να έχουν υγειονομική περίθαλψη. Το δικαστήριο με απόφασή του δικαίωσε τους 93 από αυτούς, εκδίδοντας απόφαση με την οποία θα πρέπει να σφραγιστούν κανονικά τα βιβλιάρια υγείας τους.


Διευθύντρια όμως του ΟΑΕΕ Πάτρας, αρνείται, να δώσει εντολή ώστε να θεωρηθούν τα βιβλιάρια των ανθρώπων αυτών, οι οποίοι έχουν άμεση ανάγκη για ιατρική κάλυψη, με τον έναν μάλιστα να αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου