Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Αγριο επεισόδιο στις Ιτιές! Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ για ξυλοδαρμό, εξευτελισμό και χτυπήματα με γκλομπς και γροθιές


Την σύλληψη και ξυλοδαρμό νεαρού άνδρα στην περιοχή των Ιτεών καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος νεαρός άνδρας συνελήφθη αναίτια και ξυλοκοπήθηκε άγρια με συνέπεια τον τραυματισμό του και τη νοσηλεία του στα νοσοκομεία Αγ. Ανδρέας και πανεπιστημιακό από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης. Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ ο νεαρός προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί για την επιχειρούμενη σύλληψη του άρρωστου καρδιοπαθή θείου ως υπαίτιου προηγηθέντος καυγά, κατά τη διάρκεια γλεντιού. Ο συλληφθείς νεαρός δεν ήταν καν παρών στο γλέντι και τον καυγά!
Συμφωνα με τον καταγγέλλοντα, από την πλευρά της αστυνομίας, εγιναν εξωφρενικές βιαιότητες: προπηλακισμοί, εξυβρίσεις, εξευτελισμός αξιοπρέπειας, χτυπήματα με γροθιές και γκλομπς. Η ιατροδικαστική έκθεση είναι αποκαλυπτική των ξυλοδαρμών που υπέστη ο νεαρός άνδρας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλες τις αρμόδιες αρχές να εξετάσουν άμεσα το συμβάν και να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εξακριβωθούν οι υπαίτιοι του περιστατικού και οι ακριβείς συνθήκες του καταγγελλόμενου ξυλοδαρμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου