Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ενας Πατρινός σχεδιαστής, μία Αιγιώτισσα σχεδιάστρια και ένα Πατρινό κατάστημα με καταπληκτικές δημιουργίες στην κορυφαία έκθεση μόδας στην Αθήνα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ




Δυναμική θα είναι η παρουσία της Πάτρας και του Αιγίου στην 15η Athens Xclusive Designers Week που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Αθήνα από τις 29 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου.


Φέτος, για πρώτη φορά θα λάβει μέρος η γνωστή Αιγιώτισσα Νέλλα Ιωάννου! Μάλιστα, η ταλαντούχα σχεδιάστρια θα ενώσει τις δυνάμεις της με το γνωστό κατάστημα της Ρήγα Φεραίου Double Trouble, καθώς θα παρουσιάσει τις νέες της δημιουργίες συνοδευόμενες από τα μοναδικά αξεσουάρ που η Ελενα Αυγερινού επιλέγει με το μοναδικό της γούστο.


Στην 15η AthensXclusiveDesignersWeek θα συμμετάσχει και ο γνωστός Πατρινός σχεδιαστής μόδας Πάνος Απέργης, ο οποίος μετράει αρκετές παρουσίες στον συγκεκριμένο θεσμό. Ο δρόμος του στη μόδα ξεκίνησε από την παιδική του ηλικία στην Πάτρα, (όπου γεννήθηκε και σπούδασε), στο σχεδιαστήριο υψηλής ραπτικής και τα καταστήματα της μητέρας του Σοφίας Απέργη. Λίγα χρόνια αργότερα παρακολούθησε εντατικά σεμινάρια σχεδίου και μόδας στην Ιταλία, (1993-1994, Φρασκάτι - Ρώμη), και στην Ελλάδα, (Αθήνα 1995). Το 1996 ασχολείται με τη μεταποίηση και διακόσμηση casual ρούχων που παρουσιάζονται στο κατάστημα Army Factory στη Μύκονο.


Στη συνέχεια, η παρουσία του στο χώρο της μόδας σηματοδοτείται από μακροχρόνια συνεργασία με τον σχεδιαστή μόδας Νίκο Αποστολόπουλο. Η συμμετοχή του Πάνου Απέργη στις παρουσιάσεις μόδας ξεκινά πριν 15 χρόνια στο Μιλάνο και τη Μπολόνια, με θέμα «μόδα - ύφασμα - χρώμα» και από το 2009 συμμετέχει στις διοργανώσεις «Εβδομάδα Μόδας στην Αθήνα», 11o - 12o - 13o -14ο Athens Fashion Week.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου