Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Ολα όσα δεν μάθατε για την χθεσινή ορκωμοσία Πελετίδη

















Τι είδε ο Μάνθος Ευαγγελίου στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής; ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ


 Βάρος στην κοινωνική πολιτική του Δήμου, με στόχο την αντιμετώπιση των αναγκών των λαϊκών οικογενειών, θα δώσει ο νέος δήμαρχος Κώστας Πελετίδης. Αυτό προκύπτει από την ομιλία του το απόγευμα της Δευτέρας κατά την τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου στο αίθριο του Παλαιού Νοσοκομείου.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης εξέφρασε τη διαφωνία του με το θρησκευτικό τελετουργικό ορκωμοσίας και διαχώρισε τη θέση. Μάλιστα τόσο ο νέος Δήμαρχος όσο και οι κ.κ. Κώστας Σπαρτινός και Χρήστος Πατούχας δεν σήκωσαν το χέρι τους κι επέλεξαν πολιτικό όρκο. Πάντως ο νέος Δήμαρχος είχε συνομιλία με τον Μητροπολίτη ο οποίος του χάρισε και μία εικόνα. 


Μετά την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη πριν από λίγο στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στους ανθρώπους που θα επιλέξει να τον πλαισιώσουν στον καινούργιο δημοτικό σχήμα.


Για τη ΔΕΥΑΠ φαίνεται να προορίζεται ο Ανδρέας Παπανικήτας, ο κ. Στάμου για τα Περιβαλλοντικά, η κυρία Γεροπαναγιώτη για την Επικοινωνία, οι κύριοι Αθανασόπουλος και Πετρόπουλος στον Αθλητισμό και ο κ. Μπογδανόπουλος για το Καρναβάλι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου