Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Χαρακτήρισε "ψεκασμένο" τον Νικολόπουλο για το πουστ@ριό! Νέα απάντηση του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου


Διαστάσεις πήρε το θέμα της ανάρτησης του ανεξάρτητου βουλευτή, Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος αποκάλεσε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου που@τ@@ιό προκαλώντας σάλο στα social media αλλά και την αντίδραση του ίδιου του Χαβιέ Μπετέλ.


Πάντως, μετά τον χαμό που επικράτησε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου επανήλθε με νέα ανάρτησή του θέλοντας δείξει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις Ελλάδας – Λουξεμβούργου χαρακτηρίζοντας τον Νίκο Νικολόπουλο «απομονωμένο»,αλλά και επισημαίνοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει φίλος του.


«Οι σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και του Λουξεμβούργου και η σχέση μου με τον φίλο μου τον Αντώνη Σαμαρά είναι τέλειες, και δεν θα επηρεαστούν από τα σχόλια ενός απομονωμένου πολιτικού»


Το βράδυ της Πέμπτης ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας, από την πλευρά του, θέλησε να ευχαριστήσει με 


tweet

, σε αγγλικά και γαλλικά, τον Ξαβιέ Μπετέλ για τα λόγια του, ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλέσει τον Νίκο Νικολόπουλο «ψεκασμένο».


 


Τώρα το αν ο κ. Μπετέλ αντιλαμβάνεται την έννοια της λέξης «ψεκασμένος» είναι άλλο θέμα.





Πηγή: Το tweet του υφυπουργού Εξωτερικών για τον Νικολόπουλο: Ευχαριστούμε κ. Μπετέλ -Είναι ψεκασμένοι [εικόνα] | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/168215#ixzz3BkbswEzu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου