Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΙΝΑΚΕΣ: Αυτές είναι οι βαθμολογίες των Ελλήνων σε σχέση με διάφορα θέματα... του sex! ΕΣΕΙΣ τι βαθμό σας βάζετε;


Το να βαθμολογήσεις τον εαυτό σου στο κρεβάτι έχει μια δυσκολία γιατί αν το πιστέψεις 100%  ότι «είσαι ο καλύτερος»... τότε μπορεί άλλο να είσαι πραγματικά και άλλο να πιστεύεις ότι είσαι. Πάντως ό,τι και αν συμβαίνειστην Ελλάδα υπάρχουν αρκετοί που έχουν ηθικό ακμαιότατο... Ετσι τουλάχιστον φάνηκε από το γκάλοπ που έκανε διάσημη εταιρεία με sextoys. 


Με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, η Lelo είπε να κάνει μια μεγάλη ερευνα συγκεντρώνοντας απαντήσεις από 35.000 ανθρώπους (21-55 χρονών). Στη συνέχεια για να βρει τους πρωταθλητές του σεξεπικεντρώθηκε στις χώρες που πήραν μέρος στο Μουντιάλ και έβγαλε τα εξής συμπεράσματα:



Οι Απαιχτοι...

Στην Ελλάδα υπάρχουν κάμποσοι που έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Το 15% πιστεύει ότι είναι sexperts και βαθμολογουν τον εαυτό τους με άριστα. To 39% λέει ότι είναι πολύ προχωρημένοι, το 31% ότι είναι μέτριοι και ένα 12% ότι είναι σχεδόν αρχάριοι. Αλλοι που έχουν την τάση να βαθμολογούν με δεκάρι τους εαυτούς τους είναι οι Ιταλοί και οι Βραζιλιάνοι.




Δεν κερατώνουμε... πολύ

Πρωταθλητές στην απιστία βγαίνουν οι Γάλλοι και ακολουθούν οι Λατινοαμερικάνοι. Εμείς στην έρευνα είπαμε ότι δεν κερατώνουμε και τόσο και βρεθήκαμε πολύ κοντά με τους πιστούς Αυστραλούς και Βέλγους.




Δεν προσποιούμαστε...

Εμείς και οι Πορτογάλοι είμαστε αυτοί που προσποιούνται λιγότερο στο σεξ. Αυτοί που δίνουν ρέστα στην υποκριτική είναι οι Λατινοαμερικάνοι.




Αντέχουμε κάπως...

Αυτοί που αντέχουν περισσότερο και αφιερώνουν χρόνο στα προκαταρκτικά είναι οι Βραζιλιάνοι. Εμείς βρισκόμαστε σε μια μέση κατάσταση με το 45% να λέει ότι το κάνει για 20-45 λεπτά και ένα 25% να λέει ότι αντέχει για πάνω από τρία τέταρτα. Οσο για τα πιο γρήγορα πιστόλια, αυτά βρίσκονται στην Ιαπωνία...




Εχουμε ένα θέμα με τα sex toys

Οι Αγγλοι και οι Γερμανοί αγοράζουν τα sextoys με τη σέσουλα, ενώ εμείς δεν είμαστε ακόμα τόσο καλοί καταναλωτές αφού το 38% δεν έχει κανένα. Ομως αυτοί που έχουν από 3-5 βοηθήματα είναι ένα 22%. 




To γλεντάμε!

Μαζί με τους Αγγλους ευχαριστιόμαστε το σεξ περισσότερο απ’ όλους. Στη Χιλή αντίθετα δεν είναι και τόσο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή.




Πάμε με αρκετούς/ες

Εμείς είμαστε της ποικιλίας στους ερωτικούς συντρόφους όμως δεν φτάνουμε τους Ελβετούς και τις Ελβετίδες που κατά μέσο όρους έχουν τις περισσότερες γκόμενες και τους περισσότερους γκόμενους. Οι Ιάπωνες από την άλλη, πολύ φτωχά πράγματα αφού μόνο ένας στους 100 έχει πάει με πάνω από 20...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου