Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Γιατί ο 35χρονος από την Πάτρα έγινε μετανάστης αλλά η πρώην του... τον πρόδωσε; Και τώρα... δεν έχει "μία" για να επιστρέψει


Εγκατέλειψε μια καριέρα με προοπτική στο εξωτερικό για χάρη της πρώην συζύγου του, αλλά επιστρέφοντας «έπεσε» σε παγίδα και τώρα δεν έχει ούτε τα χρήματα για να ξαναφύγει!


Ο λόγος για 35χρονο Πατρινό ο οποίος δεν υπολόγισε το ενδεχόμενο η πρώην σύζυγος απλώς να «έπαιζε» μαζί του θέλοντας να τον εκδικηθεί και να εμποδίσει την πιθανότητα επαγγελματικής του εξέλιξης στη χώρα όπου μετανάστευσε. Όλα ξεκίνησαν πριν από ενάμιση χρόνο όταν το ζευγάρι, που από το γάμο του είχε αποκτήσει ένα παιδί, αποφάσισε να χωρίσει.


Έτσι ο άνδρας και η γυναίκα πήραν διαφορετικούς δρόμους έχοντας ωστόσο συμφωνήσει για τακτική επικοινωνία με το παιδί τους. Όμως κάποια στιγμή ο 35χρονος άνδρας πήρε τη μεγάλη απόφαση.


Επειδή απολύθηκε από τη δουλειά στην οποία εργαζόταν και αδυνατούσε, παρά τις πολλές προσπάθειές του, να βρει κάτι άλλο που θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες του, σκέφτηκε να γίνει μετανάστης.


Πέρασε από πολλές δυσκολίες, όμως τα κατάφερε. Η τύχη φαίνεται πως του χαμογέλασε και κατόρθωσε να βρει εργασία από την οποία εξοικονομούσε αρκετά χρήματα ενώ παράλληλα ξεκίνησε να στήνει τη δική του δουλειά που επικεντρωνόταν στην εισαγωγή στις ΗΠΑ ελληνικών προϊόντων.


Μάλιστα πρόλαβε να στήσει ένα μικρό - σε πρώτη φάση - αλλά πολύ ελπιδοφόρο δίκτυο πωλήσεων εκεί.


Κι όμως, όλα αυτά τα εγκατέλειψε σε μια νύχτα για να επιστρέψει στην πατρίδα! Γιατί; Επειδή η πρώην γυναίκα του δεν σταματούσε να του τηλεφωνεί για να του εκφράζει την αγάπη της και να του λέει πόσο της έλειπε.


Αλλά... με το που ξαναπάτησε το πόδι του στην Ελλάδα δεν τα βρήκε όπως είχε φανταστεί καθώς η πρώην γυναίκα του, του απάντησε ότι... είχε καταλάβει λάθος και ότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσε να είναι ξανα μαζί!


Έτσι, ο 35χρονος ξέμεινε εδώ έχοντας εγκαταλειψει όλες του τις δουλειές στο εξωτερικό. Και έμεινε χωρίς ούτε καν χρήματα για να γυρίσει...


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου