Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Αγνοούνται τα ίχνη 48χρονου Πατρινού - είχε πάει στην Αφρική


Κινητοποίηση στην Πάτρα για τον εντοπισμό πρώην επιχειρηματία ο οποίος έχει μεταναστεύσει στην Αφρική. Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια. Όταν ο 48χρονος Πατρινός ο οποίος δραστηριοποιείτο επιχειρηματικά στον τομέα της εστίασης και αναψυχής.


Και μάλιστα επιτυχημένα για πολλά χρόνια αφού είχε ιδιαίτερο ταλέντο στο να δημιουργεί φιλίες με τους πελάτες του και να τους κερδίζει με το χαμόγελο και την καλοσύνη του. Όμως, όπως λένε άτομα του φιλικού του περιβάλλοντος, ένα οικογενειακό του πρόβλημα τον «έριξε» ψυχολογικά και σε συνδυασμό με το ξέσπασμα της κρίσης προκλήθηκαν αλυσιδωτά προβλήματα και στο χώρο εργασίας του.


Έτσι κάποια στιγμή πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει τα πάτρια εδάφη και να αναζητήσει την τύχη του κάπου στο εξωτερικό. Και βρήκε θέση εργασίας ως σερβιτόρος σε μια μεγάλη επιχείρηση Έλληνα στο Cape Town.


Αναχώρησε και πήγε εκεί για δουλειά ενώ φρόντισε ώστε να έχει συνεχώς επαφές με ορισμένους καλούς του φίλους εδώ στην Ελλάδα. Ωστόσο, πριν λίγους μήνες τα πράγματα φαίνεται πως άρχισαν να αλλάζουν αφού η εταιρία στην οποία δούλευε αντιμετώπιζε προβλήματα και έπρεπε να κάνει περικοπές.


Έτσι ο ίδιος βρέθηκε εκτός εργασίας και μετά από δυο μήνες βρήκε δουλειά σε ένα μικρό εστιατόριο σε ένα Αφρικανικό χωριό αρκετά όμως μακριά από το Cape Town. Και από εκεί συνέχισε να στέλνει τα νέα του αλλά όλα σταμάτησαν πριν δύο με τρεις μήνες.


Χάθηκαν τα ίχνη του, εντελώς... Μάλιστα μια παρέα φίλων του έχει κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να τον εντοπίσει, ενώ σύντομα θα επισκεφθούν και την πρεσβεία μήπως ανακαλύψουν κάτι νεότερο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου