Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Κυκλοφορεί σάτυρος στο Πανεπιστήμιο Πατρών - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ


Ένα ακόμη κρούσμα επιδειξία, αυτή τη φορά στο χώρο του Πανεπιστημίου της Πάτρας, έχει θορυβήσει τους φοιτητές και έχει θέσει σε κατάσταση συναγερμού γενικώς την πανεπιστημιακή κοινότητα.


Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό φαίνεται να συνέβη στο χώρο της παιδαγωγικής σχολής και μάλιστα σε διάδρομο όπου βρίσκονταν φοιτήτριες και φοιτητές την ώρα που περίμεναν για να δώσουν ένα από τα μαθήματα της εξεταστικής τους. Τουλάχιστον αυτό καταγγέλθηκε από νεαρή φοιτήτρια η οποία κατήγγειλε ό,τι συνέβη φέρνοντας στην επιφάνεια την δράση του άγνωστου επιδειξία.


Όπως δημοσίευσε η ίδια στο διαδίκτυο, ξεκινώντας κατ' αρχάς από το προφίλ της στο facebook, σε μια προσπάθεια να προφυλάξει άλλες συμφοιτήτριές της, ο επιδειξίας στεκόταν στην άκρη του διαδρόμου και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί στα υποψήφια θύματά του, τις φοιτήτριες δηλαδή.


«Χτες κατά τις 3 βόλταρε στο διάδρομο του ισογείου ένας "κύριος", κοιτούσε έντονα τις κοπέλες που περίμεναν να δώσουν το μάθημα του κ. Π. και στο τέλος ανενόχλητος άρχισε να πειράζει το παντελόνι του...», έγραψε, μεταξύ άλλων η φοιτήτρια.


Ο δράστης άρχισε να επιδεικνύει το μόριό του χωρίς κανείς να αντιδρά. Όπως μάλιστα κατήγγειλε η φοιτήτρια, η ίδια απευθύνθηκε αμέσως σε κάποιον που βρισκόταν σε γραφείο του πρώτου ορόφου αλλά εκείνος της δήλωσε... «αναρμόδιος» και την παρέπεμψε να απευθυνθεί στο φρούριο και να ζητήσει από εκεί βοήθεια.


Παράλληλα αναφέρει: «Και κάποιοι συμφοιτητές που πιθανότατα είδαν το όλο θέμα, δεν έκαναν τίποτα σαν άντρες που είναι και μπορούν να υπερασπιστούν τις κοπέλες...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου