Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Καρέ καρέ η επιχείρηση της Αστυνομίας στο Κάστρο - 25 προσαγωγές ατόμων







Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού πραγματοποίησαν χθες το βραδυ. μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου.
 
Διαμαρτυρήθηκαν για την προσαγωγή ατόμων που είχαν καταλάβει το χώρο του Κάστρου της Πάτρας και απομακρύνθηκαν από την Αστυνομία.
 
Η επιχείρηση έγινε μετά από καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. και περίπου 25 άτομα που βρίσκονταν στο χώρο του Κάστρου, αποχώρησαν ειρηνικά απομακρύνοντας τα αντικείμενά τους.
 
Στη συνέχεια, προσήχθησαν στην Ερμού για εξακρίβωση στοιχείων. Οι νεαροί είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους (με σύμφωνη γνώμη των κατοίκων) για την απαράδεκτη ενέργεια της Στ Εφορείας Αρχαιοτήτων να κλειδαμπαρώσει τον χώρο με την αστήρικτη δικαιολογία... ότι προκαλούνται ζημιές στο Κάστρο. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι αρχαιολόγοι προβαίνουν σε τέτοιες αστήρικτες απαγορεύσεις. Σκεφθείτε ότι στο Αρχαίο Ωδείο απαγορεύουν την είσοδο εικονοληπτών με τρίποδα (το τρίποδο ζυγίζει πλέον μισό κιλό) αλλά επιτρέπουν την είσοδο σε κυρίες της πόλης που φορούν παπούτσια με τακούνια - στιλέτο και κάποιες εξ αυτών... τα ΄χουν τα κιλά τους. Οι φωτο ειναι απο το postin. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου