Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Στα χέρια υποψήφιος με τον γαμπρό του-«Αρπάχτηκαν» γιατί δεν τον ψήφισε και επέλεξε Χρυσή Αυγή


Ο υποψήφιος δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί από τη μη στήριξη του γαμπρού του και οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια σε κοινή θέα, με τους υπόλοιπους να πασχίζουν να μπουν στη μέση για να τους χωρίσουν και να σταματήσουν τον άγριο καυγά.


Οι σχέσεις των δύο ανδρών είχαν αρχίσει να ψυχραίνονται από την ημέρα που ο ένας της οικογένειας, δηλαδή ο κουνιάδος, πήρε την απόφαση να βάλει υποψήφιος και μάλιστα από αυτούς της... «πρώτης γραμμής» στις περιφερειακές εκλογές. Όμως ο... άλλος, ο γαμπρός του δηλαδή, ήταν ανένδοτος και όχι μόνο δεν τον στήριξε αλλά επέλεξε να στραφεί στην Χρυσή Αυγή.


Την Δευτέρα το βράδυ, ο υποψήφιος πέρασε από το μαγαζί (ψησταριά) του γαμπρού του λίγο έξω από την Πάτρα. Είχε ήδη προλάβει να ελέγξει το εκλογικό τμήμα όπου ψήφιζε ο γαμπρός του και στο οποίο είχε λάβει... 0 ψήφους!


Έτσι λοιπόν, ήταν βέβαιος για την μη στήριξή του και αυτό του έδωσε αφορμή για να διαμαρτυρηθεί ξεκινώντας τον καυγά. Ο δε γαμπρός του όχι μόνο δεν καταλάβαινε τίποτα αλλά άρχισε να απαντά χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις. Σε σημείο που οι δύο άνδρες σηκώθηκαν από τις καρέκλες τους και πλησίασαν ο ένας τον άλλον, σηκώνοντας απειλητικά τα χέρια.


Τα «αίματα» άναψαν αμέσως και γαμπρός και κουνιάδος άρχισαν να σπρώχνονται και να χτυπιούνται, προκαλώντας αναστάτωση στο κατάστημα και κάνοντας πολλούς θαμώνες να σηκωθούν από τα τραπέζια τους και να σπεύσουν να χωρίσουν τους διαπληκτιζόμενους συγγενείς.Κάτι που ευτυχώς κατάφεραν μετά από μερικά λεπτά, αφού όμως και οι δύο είχαν υποστεί μικροτραύματα από γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα!


Η αιτία του κακού...


Ο «γαμπρός», όπως έλεγε παντού, σε συγγενής, σε φίλους ακόμα και σε αγνώστους με τους οποίους συζητούσε προεκλογικά, θεωρούσε «λαμόγια» όλους τους πολιτικούς, ακόμα και τους εμπλεκόμενους στην αυτοδιοίκηση. Και αυτό ως αντίδραση - εκδίκηση για το γεγονός ότι και τα δύο του παιδιά αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν με τις συζύγους τους και τα παιδιά τους, επειδή αδυνατούσαν να αντεπεξέλθουν στα οικονομικά τους.


Έτσι ο γαμπρός του υποψηφίου, ο οποίος στα νιάτα του υπήρξε μετανάστης και γνωρίζει καλά την ξενιτιά, δεν μιλιόταν με τίποτα ούτε δεχόταν κουβέντα γύρω από υποσχέσεις για καλύτερες μέρες.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου