Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Εδερνε τον φυσικοθεραπευτή της γυναίκας του στο Κουκούλι - Ολη η "φάση"... στον μπαλκόνι


Αναστάτωση επικράτησε σε παράδρομο στο Κουκούλι όταν ένας άνδρας εθεάθη σε μπαλκόνι φορώντας μόνο το εσώρουχό του αλλά μερικά λεπτά αργότερα βγήκε ένας δεύτερος άνδρας (ντυμένος) ο οποίος άρχισε να τον χτυπά αλύπητα!


Κόσμος από κάτω είχε σταματήσει και παρακολουθούσε επί ώρα το θέαμα και μερικοί φώναζαν προσπαθώντας να πείσουν τον επιτιθέμενο ώστε να σταματήσει. Όπως αποδείχθηκε αργότερα, ο ημίγυμνος άνδρας ήταν ο… φυσιοθεραπευτής της συζύγου του θερμόαιμου που του επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές, στο μπαλκόνι.


Όλα συνέβησαν όταν ο σύζυγος επέστρεψε στο σπίτι του νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα.  Μπήκε στο σπίτι και είδε τη γυναίκα του γυμνή στον καναπέ του σαλονιού, αφού τον είχαν ακούσει να ανεβαίνει τη σκάλα και μόλις που πρόλαβε ο φυσιοθεραπευτής να βγει στο μπαλκόνι για να κρυφτεί και η σύζυγος να κρύψει πρόχειρα τα ρούχα του.


Όμως εκείνος κατάλαβε αμέσως τι συμβαίνει. Έτσι, χωρίς να πει δεύτερη κουβέντα άρχισε να ψάχνει στους χώρους του σπιτιού και σε όλα τα δωμάτια και αφού δεν βρήκε τίποτα αποφάσισε να κατευθυνθεί προς τη βεράντα όπου και τελικά ανακάλυψε τον εραστή που κρυβόταν!


Και τότε, ακολούθησε το επεισόδιο του άγριου ξυλοδαρμού, ενώ ο φυσιοθεραπευτής το μόνο που έκανε ήταν να προσπαθεί να προστατευτεί από τα απανωτά γρονθοκοπήματα.


 


 


 


Μετά το τρίψιμο στη μέση, άρχισαν και τα ερωτικά…


Όπως έγινε γνωστό στη γειτονιά, ο εν λόγω φυσιοθεραπευτής πήγαινε αρκετά συχνά στο συγκεκριμένο σπίτι λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε τελευταία η σύζυγος, με τη μέση της.


Προφανώς την… έκανε καλά, αλλά μεταξύ τους αναπτύχθηκε ερωτικό πάθος που θέλησαν να το διατηρήσουν κρυφά φυσικά από τον σύζυγο και για το λόγο αυτό κανόνισαν να συνεχιστούν οι επισκέψεις αλλά σε ώρες που λόγω δουλειάς ήταν αδύνατο να είναι παρών και ο σύζυγος.


 


Φαίνεται όμως ότι ο τελευταίος κάτι είχε αρχίσει να υποπτεύεται κι έτσι προχθές αποφάσισε να επιστρέψει απροειδοποίητα στο σπίτι όπου και ανακάλυψε την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου