Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Πατρινή δημοσιογράφος παρ’ ολίγον θύμα του πρωταθλητή στίβου! Ηθελε να τις κλέψει φωτογραφίες! ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ


Όχι μόνο δύο αθλήτριες από την Πάτρα αλλά και μία γνωστή δημοσιογράφο από τον χώρο της τηλεόρασης, εφημερίδας και διαδικτυακών μέσων είχε «πλησιάσει» ο πρωταθλητής στίβου Κώστας Α. προκειμένου ... να πετύχει τον στόχο του και να υποκλέψει φωτογραφίες από το facebook. Όπως είναι γνωστό ο συγκεκριμένος αθλητής είχε παγιδεύσει τους υπολογιστές περισσοτέρων από 100 φοιτητριών αλλά και άλλων γυναικών (υπολογίζονται σε 1000) από τις οποίες είχε υφαρπάξει φωτογραφίες και ερωτικά βίντεο. Τις οποία στη συνέχεια ανέβαζε σε πόρνο σελίδες του εξωτερικού. Ο δράστης είχε στείλει μηνύματα με το σχετικό αίτημα σε πολλές φίλες του από την Εθνική ομάδα στίβου και γενικά συναθλήτριές του από την Πάτρα, αλλά και σε άλλα πρόσωπα του facebook. Στην περίπτωση της δημοσιογράφου είχαν μία κοινή φίλη. Δεν της έκανε καν αίτημα φιλίας, απλά της έστελνε μηνύματα ώστε να την πείσει να τον «βοηθήσει»! Ευτυχώς για την δημοσιογράφο «ξέκοψε γρήγορα» ενώ δεν μπήκε καν στον κόπο να κατεβάσει το υποτιθέμενο antivirusπου έστελνε, και με το οποίο μπορούσε να μπει στο προφίλ της. «Ευτυχώς βέβαια στη σελίδα μου δεν έχω ούτε φωτογραφίες με μαγιό, ωστόσο δεν μπορώ να ξέρω τι θα μπορούσε να κάνει» μας είπε η δημοσιογράφος. Όσον αφορά στις αθλήτριες, η μία εξ αυτών αρνήθηκε να κατεβάσει το υποτιθέμενο λογισμικό antivirus η άλλη όμως δέχθηκε. Δυστυχώς όμως για τον δράστη δεν βρήκε κάτι στον υπολογιστή της. Η πρώτη μάλιστα είπε πως ο πρωταθλητής την παρακαλούσε συνεχώς με μηνύματα να τον βοηθήσει στην υποτιθέμενη εργασία του και να κατεβάσει το πρόγραμμα. Η άλλη δήλωσε. Ασε τι έπαθα. Μου ζήτησε και μένα αυτό με το υποτιθέμενο μεταπτυχιακό που έκανε και το κατέβασα. Ευτυχώς δεν είχα κάτι να κρύψω.


Ο αποκαλυπτικός διάλογος!


Παραθέτουμε αυτούσιο τον διάλογο και τοπ πως «ψάρευε» ακόμη και γυναίκες από την Πάτρα:


Κ.Α. : Καλησπερα..τικανεις??Ελπιζωολαναναικαλα.!! Ειμαιφιλος της Vickys. Σουστελνω για να με βοηθησεις σε κατιπολυσημαντικο που με βοηθησε και η φιλη σου και μου ειπενα σας πω! Προκειται για μια ερευνητικη­πτυχιακηεργασιαπολυσημαντικη που σε ωφελει κιολας , για δουλεια και βαθμο! Σε παρακαλωκανε με add να στα πω για 3 λεπτακια και μεταβγαλεμε αποφιλο αν θες η στειλε μου να στα εξηγησω , ειναικατιπολυευκολο! (ρωτα και τη φιλη σου κολας μην νομιζεισοτιστελνωτυχαια)!!Ευχαριστωπολυ!


14 Σεπτεμβρίου 1:17 μ.μ.


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΦΟΣ: Φαντάσου λοιπόν ότι τώραείδα το μήνυμα σου...! δεν γνώριζα ότι υπήρχε και οφάκελος "άλλα"...! Συγνώμη...κι ελπίζω όλα καλά να πήγαν με την πτυχιακή σου.


15 Σεπτεμβρίου 12:16 π.μ.


Κ.Α. :geiasou!!! sorrypouargsa... oxi den exoumeteleiwseiakomi..pamepolu kala kai xreiazomasteatoma!!! eisiamesa???


15 Σεπτεμβρίου 9:05 π.μ.


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ανταποκριθώ επειδή είμαιαρκετές ώρες στην δουλειά...δε θέλω νασε "κρεμάσω...! Πες μου πάνΤως σε τι μπορώ να φανώ χρήσιμη και βλέπουμε


15 Σεπτεμβρίου 2:32 μ.μ.


Κ.Α. :Απλα σας θελω 3 λεπταοταν θα ειστε στον υπολογιστη σας μια μικρηυποδειξηειναιτιποταπαραπανω που σας ωφελει κ ολας! einaimono 3 leptakianavriskesaistonypologistisou! kanoumemiaergasiagiatisxoliineereunitikiergasiagiaptixiakimesinergasiameallapanepistimia..naftiaksounDWREANantivirusgiatousfilousktonkosmokkanoumemiaereunitiki...stinousiasesimfereigtmeswtisergasiaspdiarkeiligokinepaneukoliotiiomporeinaexeisstopcsvgaineikdnexeisprovlima..prpeeinasigentrwswpanwapo 5000 atomakimesta 4175..anmporeisnavoithisisplzinesos!


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ok..θα σου πω σε λίγογιατίείμαι στη δουλειάτώρα


17 Σεπτεμβρίου 5:16 μ.μ.


Κ.Α. :hello!! telika den mou esteiles!!!


15 Οκτωβρίου 4:31 μ.μ.


Κ.Α. :hello eisia mesa?


23 Οκτωβρίου 2:18 μ.μ.


Κ.Α. :kalimeratikaneis? pws eisai?


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (τουαπαντάμετάαπόκαιρό): Geia soy kala eimai...trexv me douleiagenika


Κ.Α. :kala kaneis..eisiadoulitsatwrai repo?


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: κάνωδουλίτσα, ναι


Κ.Α. :aaok..gtseithelakatisos!!


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: οκ θα σου στειλωαργοτερα ...!


Κ.Α. :gia tin ereunitikimou s ethelw 3 lepta na eisia apo ton pc sou?!! 3


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Επειδήείμαι στη δουλειά και το pc δεν είναι δικό μου δε θέλω να κάνω κάτιαπόεδω...καταλαβαίνεις


Κ.Α. :nainaiapoluta!! den ginetais e pc douleias , net cafe i sxolwn!!


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: οκ!


Τέλος συζήτησης.


Ποιο ήταν το κόλπο του


Ο 28χρονος αθλητής (από το Μάιο του 2011 έως τον Οκτώβριο του 2014 είχε φτιάξει τρία διαφορετικά, ψεύτικα προφίλ) εντόπιζε στο Facebook φωτογραφίες όμορφων φοιτητριών, στις οποίες συστηνόταν ως φοιτητής ο οποίος κάνει το μεταπτυχιακό του πάνω σε νέο antivirus για υπολογιστές και τις έπειθε να κάνει ελεγχόμενη - απομακρυσμένη περιήγηση στον υπολογιστή τους μέσω teamviewer.


Ταυτόχρονα όμως εγκαθιστούσε ένα πρόγραμμα το οποίο του εξασφάλιζε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία. Έτσι, του ήταν εύκολο να κάνει «ατομική» περιήγηση και να υποκλέψει τα αρχεία, δίνοντας έμφαση φυσικά στις αισθησιακές φωτογραφίες των κοριτσιών, είτε με ερωτικές πόζες, είτε με ερωτικές σκηνές. Σε κάποιες δε περιπτώσεις, επικοινωνούσε στη συνέχεια με τα θύματα του, επιζητώντας ερωτικά ραντεβού, καθώς σε άλλη περίπτωση απειλούσε ότι θα δημοσιοποιούσε τις φωτογραφίες τους.


Οι αστυνομικοί εντόπισαν ηλεκτρονικές επικοινωνίες του πρώην πρωταθλητή με 116 φοιτήτριες, με κάποιες από τις οποίες υπήρξαν και διαπροσωπικές επαφές ενώ βρήκαν στην έρευνα στο σπίτι του 7 σκληρούς δίσκους με περίπου 140.000 φωτογραφίες, για τις οποίες γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί εάν τις έχει αναρτήσει σε ηλεκτρονικές σελίδες και μάλιστα, εάν του έχει καταβληθεί αντίτιμο.


Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, 16 φοιτήτριες έχουν ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον του, ενώ οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν ότι θύματα του απατεώνα έπεσαν πάνω από 1.000 κορίτσια!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου