Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Χαμός στην Βαλτετσίου για τον Κικίλια! Πέρασαν αναρχικοί... και δεν υπήρχε αστυνομία (κατ' εντολήν του)! Αρον άρον έφθασαν ΔΙΑΣ και διμοιρία! Ο Κικίλιας όμως.... δεν παραπονέθηκε για την αύξηση της δύναμης (ισχύς λαϊκής ρήσης... θα γυρίσει και ο τροχός)




Kαι ενώ το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας έριχνε... εξάψαλμο στους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. για τα αυξημένα μέτρα λόγω της έλευσής του στην Πάτρα, το απόγευμα... τα χρειάστηκε! Ενώ βρισκόταν στα γραφεία της εφημερίδας Πελοποννησος, μία ομάδα αναρχικών έφθασε στο σημείο (στην οδό Βαλτετσίου) και φώναζε συνθήματα για την απελευθέρωση του Νίκου Ρωμάνου, ενώ πετούσε και φέιγ βολάν. Η κινητοποίηση ήταν προγραμματισμένη εδώ και μέρες, ωστόσο φαίνεται πως είδαν το υπουργικό αυτοκίνητο και αποφάσισαν... να δώσουν το μήνυμά τους στον υπουργό! Οι άνθρωποι της Ασφάλειάς του θορυβήθηκαν και ο ασύρματος της αστυνομίας... πήρε φωτιά! Επί τόπου έσπευσε ομάδα της ΟΠΚΕ, μία διμοιρία ΜΑΤ και 5 άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι αντιεξουσιαστές περιορίστηκαν σε συνθηματολογία και έτσι δεν χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας. Ωστόσο (όπως βλέπετε στην φωτογραφία)... πέταξαν φέιγ βολάν κάτω από την πορτα της εφημερίδας! Ο κ. Κικίλιας προφανώς πληροφορήθηκε το συμβάν ωστόσο... δεν έκανε παράπονα όπως το πρωί για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ δύναμη της αστυνομίας που συγκεντρώθηκε για να τον προστατεύσει. Εκτός και αν ήθελε να ακολουθήσει η τοπική ΕΛ.ΑΣ. τις εντολές του και.... να μην πάει κανείς αστυνομικός στο σημείο. 


Σ.Σ. Πάντως στο Επιμελητήριο Αχαϊας όπου πήγε αργότερα ο υπουργός υπήρχε... μόνο μία γυναίκα αστυνομικός για να τον φυλάει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου