Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Οι Πακιστανοί με τα «προσόντα»… πρώτο θέμα συζήτησης! "Θέλω τα ψώνια σπίτι μου" είναι το σύνθημα.... για ερωτικές συνευρέσεις με γυναίκες


Σάλος στην Αιγιάλεια από την... ερωτική δράση τριών Πακιστανών για τους οποίους φημολογείται ότι είναι πολύ... προικισμένοι από τη φύση και κυριολεκτικά γίνονται... ανάρπαστοι από μοναχικές κυρίες! 
Το θέμα είναι γνωστό σε πολλούς κατοίκους της περιοχής και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν σε αρκετά πηγαδάκια. Πρόκειται λοιπόν για τρεις αλλοδαπούς ηλικίας από 22 έως και 25 ετών, οι οποίοι μετακόμισαν στην περιοχή πριν από ένα χρόνο περίπου, πιάνοντας δουλειά σε καταστήματα τροφίμων.
Νοίκιασαν και σπίτι σε πολυκατοικία όπου λειτουργεί και γυμναστήριο στο οποίο αφιερώνουν πολλές ώρες ημερησίως, με αποτέλεσμα να έχουν «κτίσει» καλλίγραμμα κορμιά και φυσικά να μην περνούν καθόλου απαρατήρητοι, ιδιαίτερα από γυναίκες οι οποίες επιζητούν την ερωτική ικανοποίηση.
Η αρχή φαίνεται πως έγινε από τον έναν από τους τρεις, όταν μια μέρα του ζητήθηκε να πάει τα ψώνια στο σπίτι μιας 50χρονης πελάτισσας. Αυτό που λέγεται στις παρέες είναι ότι ο ίδιος υπέκυψε σε ερωτική πρότασή της και αφού η ίδια έμεινε ικανοποιημένη ενημέρωσε και κάποιες κολλητές της, επίσης μοναχικές, οι οποίες μπήκαν στον πειρασμό!
Και παράλληλα ο ίδιος παρότρυνε και τους ομοεθνείς του να συμπεριφερθούν αναλόγως. Και όπως δείχνουν τα πράγματα, το κόλπο πέτυχε για τα καλά και οι τρεις τους δεν προλαβαίνουν να πηγαίνουν σε ραντεβού.
Όσοι ξέρουν καλά την ιστορία των τριών αλλοδαπών, μιλούν για πραγματικό... οργασμό «ροζ» συναντήσεων στα οποία οι αλλοδαποί καλούνται να ικανοποιήσουν ερωτικά τις ενδιαφερόμενες μοναχικές κυρίες! 
Και μάλιστα, χωρίς οι ίδιοι να έχουν επιβάλλει ταρίφα, αν και φαίνεται πως ευνοούνται οικονομικά καθώς οι... ικανοποιημένες γυναίκες που τους προσκαλούν δεν τους αφήνουν χωρίς «δωράκι», αλλά συνηθίζουν να τους δίνουν από 20 έως και 30 ευρώ τη φορά για τις... πολύτιμες υπηρεσίες τους. Έτσι, οι αλλοδαποί στην κυριολεξία το έχουν κάνει... επάγγελμα έχοντας εξασφαλίσει το μηνιαίο εισόδημά τους!



Το σύνθημα...
Το νέο έχει κυκλοφορήσει από στόμα σε στόμα και οι τρεις καλογυμνασμένοι νεαροί δεν προλαβαίνουν να πηγαίνουν παραγγελίες. Αυτός άλλωστε είναι και ο τρόπος με τον οποίο μπορούν να γίνονται οι συναντήσεις χωρίς να δημιουργούνται υποψίες (έτσι τουλάχιστον θεωρούν οι ενδιαφερόμενες, αφού ήδη το θέμα έχει γίνει γνωστό και το κουςκους δίνει και παίρνει). Μάλιστα υπάρχει και... παρασύνθημα στην όλη υπόθεση. Αφού τηλεφωνεί η ενδιαφερόμενη στο μαγαζί με τα τρόφιμα όπου εργάζεται ο ένας ή ο άλλος αλλοδαπός και λέει τη φράση... «θέλω τα ψώνια μου στο σπίτι μου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου