Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Έφαγαν τα κόπρανα… στη μούρη!


Αυτό που βίωσαν προ ημερών οι θαμώνες ενός νυχτερινού κέντρου... δεν έχει ξαναγίνει! Παλιό το κτίριο, φαίνεται πως ο ιδιοκτήτης δεν είχε φροντίσει να το ανακαινίσει ή τουλάχιστον να κάνει σύγχρονη την αποχέτευσή του... και έγινε το «θαύμα»! Μόνο που το θαύμα... όχι απλά μύριζε αλλά βρώμαγε στην κυριολεξία!


Για καλή τύχη του καταστηματάρχη το φαινόμενο ήταν σχετικά «περιορισμένο»! Έναν - δύο θαμώνες πήραν τα ... σκάγια!


Όλα έγιναν... τα ξημερώματα και ενώ οι θαμώνες του καταστήματος απολάμβαναν την ελληνική μουσική και διασκέδαζαν με τους ήχους των λαϊκών τραγουδιών. Ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν σταγόνες νερού και πριν προλάβουν να αντιδράσουν... άνοιξε η οροφή και έπεσε στο ισόγειο... μεγάλη ποσότητα... από την τουαλέτα! Στο κατάστημα επικράτησε πανικός! Τα βρωμερά «σκάγια» βρήκαν τους θαμώνες στα ρούχα και ποιος τους είδε... και δεν τους φοβήθηκε! Αρχικά φυσικά δεν είχαν καταλάβει τι συμβαίνει, λίγα λεπτά αργότερα όμως... έψαχναν τον ιδιοκτήτη να τον «σκοτώσουν»! Στην κυριολεξία λίγο έλειψε να «φάνε τα σκ... στην μούρη»!


Δεν γνωρίζουμε ποια ήταν η αποζημίωση που έλαβαν από το μαγαζί (και πως τελικά επετεύχθη η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών), όμως το περιστατικό... συζητήθηκε ευρέως καθ' όλη τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου από τους κύκλους της νύχτας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου