Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Η πατρινή SUPER WOMAN που τα έβαλε με φορτηγατζή


Ο νταής φορτηγατζής κυριολεκτικά βρήκε τον δάσκαλό του στο πρόσωπο μιας νεαρής οδηγού δικύκλου. Την οποία... ποιος είδε και δεν φοβήθηκε όταν έγινε έξω φρενών και αντέδρασε έντονα στις βαρύτατες ύβρεις του οδηγού του βαρέου οχήματος προς έναν ηλικιωμένο οδηγό. Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι στην οδό Ακρωτηρίου όπου θα ‘λεγε κανείς πως απειλήθηκε πραγματική σύρραξη μεταξύ γυναίκας και φορτηγατζή. 


Και όλα αυτά επειδή ο ηλικιωμένος οδηγός ενός μικρού αυτοκινήτου που προπορευόταν του φορτηγού αποφάσισε να σταματήσει σε έναν κάθετο δρόμο και να δώσει προτεραιότητα στη νεαρή δικυκλίστρια. Φαίνεται όμως ότι ο οδηγός του φορτηγού που ακολουθούσε βιαζόταν τόσο πολύ που εκνευρίστηκε από την ενέργεια του ηλικιωμένου.
Και μάλιστα αδιαφορώντας για τον όποιο κίνδυνο εγκυμονούσε η δική του αντίδραση, δεν άρχισε εγκαίρως να μειώνει την ταχύτητά του, αλλά αντιθέτως συνέχιζε κανονικά την πορεία του κορνάροντας ασταμάτητα και πιστεύοντας ότι δεν θα χρειαστεί να σταματήσει αφού θα... ξεκινούσε πάλι ο μπροστινός του.
Κάτι τέτοιο δεν έγινε και υποχρεώθηκε να πατήσει απότομα φρένο σταματώντας λίγα μόλις εκατοστά πριν τη σύγκρουση. Ο ηλικιωμένος οδηγός έβγαλε το κεφάλι του από το παράθυρο για να διαμαρτυρηθεί αλλά τελικά άκουσε τα εξαμάξεις απ' τον βιαστικό φορτηγατζή ο οποίος άρχισε να χρησιμοποιεί ακατανόμαστες εκφράσεις βρίζοντας χυδαία, και τον ηλικιωμένο οδηγό, και τη νεαρή δικυκλίστρια που λόγω του όλου σκηνικού δεν είχε προχωρήσει αλλά είχε σταματήσει στη μέση του δρόμου κοιτάζοντας εξαγριωμένη. Και τότε έγινε το αναπάντεχο...



ΕΦΤΥΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΤΟΥ
Προκαλούσε τον φορτηγατζή, να κατέβει κάτω...
Η οδηγός του δικύκλου κατέβηκε από το μηχανάκι της και κινήθηκε προς το φορτηγό σαν μαινόμενη ταύρος και άρχισε να... φτύνει στο παρμπρίζ! Προσπάθησε μάλιστα ξανά και ξανά να ανοίξει την πόρτα του οδηγού του θέλοντας να τον κατεβάσει κάτω (!) ενώ του φώναζε: 
«Κατέβα κάτω αν είσαι άντρας ρε, που βρίζεις ένα ανυπεράσπιστο γεροντάκι» και έδειχνε αποφασισμένη να... πιαστεί στα χέρια με τον νταλικέρη! Όμως ο φορτηγατζής κλειδώθηκε στην καμπίνα του και δεν τολμούσε να βγει, ενώ η κυκλοφορία στην οδό είχε διακοπεί για αρκετά λεπτά, με τη δικυκλίστρια να επιμένει στις προκλήσεις της. 
Τελικά, παρενέβησαν θαμώνες καφενείου και την έπεισαν να δώσει τόπο στην οργή. Με αποτέλεσμα άπαντες να συνεχίσουν την πορεία τους και να λάβει τέλος το επεισόδιο. Με τον φορτηγατζή, σίγουρα να έχει πάρει ένα... καλό μάθημα συμπεριφοράς...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου