Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Μόνο ξύλο δεν έπεσε στην εκδήλωση στο ξενοδοχείο Αστήρ


Μόνο ξύλο που δεν... έπεσε στο περιθώριο της εκδήλωσης της τοπικής Νέας Δημοκρατίας για τα 40 χρόνια του κόμματος, την προηγούμενη εβδομάδα, στην Πάτρα. Όλα αυτά όταν δύο στελέχη σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια ενώ οι ακατανόμαστες εκφράσεις και οι βαρύτατοι χαρακτηρισμοί έδωσαν και πήραν.


Και είναι χαρακτηριστικό ότι τα πάντα συνέβησαν ναι μεν στο περιθώριο της εκδήλωσης και μάλιστα στο ισόγειο του ξενοδοχείου, όμως διαδραματίστηκαν μπροστά στον επίτιμο καλεσμένο, τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και μάλιστα και άτομα της φρουράς του έσπευσαν να χωρίσουν τα δύο στελέχη!


Σύμφωνα με όλα ελέχθησαν αμέσως μετά το περιστατικό, αιτία για όλα στάθηκε το ότι τα δύο στελέχη έχουν «κόψει» ακόμα και την καλημέρα ύστερα από μια υπόθεση που για τον έναν θεωρήθηκε «πούλημα» από τον δεύτερο! Όλα αυτά, όπως λέγεται σε «γαλάζια» πηγαδάκια, με φόντο ένα ακίνητο στο κέντρο της Πάτρας (Ερμού) που ανήκει στα περιουσιακά στοιχεία μεγάλου ιδρύματος της περιοχής, στο οποίο προσφάτως διορίστηκε σε θέση ευθύνης ο ένας εκ των δύο.


Λέγεται ότι ο δεύτερος, ο οποίος έχει διατελέσει και σωματοφύλακας πολλών πολιτικών προσώπων του χώρου της ΝΔ ενώ διαθέτει και πολύ καλές γνωριμίες σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του κόμματος, συνέδραμε σε αυτόν τον διορισμό. Μετά από λίγο καιρό όμως, ζήτησε από τον πρώτο να τον βοηθήσει έτσι ώστε να νοικιάσει το ακίνητο του ιδρύματος για να εξασφαλίσει το μεροκάματο.


Το έτερο στέλεχος όχι απλώς δέχτηκε να βοηθήσει, αλλά ζήτησε από τον δεύτερο (σωματοφύλακα) να σταματήσει τη διαδικασία που είχε ξεκινήσει για μια άλλη δουλειά, λέγοντάς του ότι η εκμετάλλευση του ακινήτου από αυτόν είναι σίγουρη και δεδομένη.


 


Τον... «πούλησε» με το ακίνητο!Τα πράγματα τελικά δεν ήρθαν έτσι. Απεναντίας, το στέλεχος και υπεύθυνος στο ίδρυμα, την τελευταία στιγμή ειδοποίησε το φίλο του ότι... μπήκε στη μέση ένας τρίτος που τελικά θα εκμεταλλευόταν το ακίνητο και ότι ήταν αδύνατο να παραχωρηθεί στον ίδιο.


Το άλλο στέλεχος εξοργίστηκε και οι σχέσεις τους διαταράχθηκαν για τα καλά. Μέχρι που ...έπεσαν μούτρα με μούτρα στην πρόσφατη εκδήλωση και μάλιστα ο διορισμένος στον οργανισμό έσπευσε να τον αγκαλιάσει με το που τον είδε, κίνηση που εξόργισε τον άλλον ο οποίος... όρμησε σαν μαινόμενος ταύρος κατά πάνω του!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου