Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Τι σχέση έχουν το ΣΕΞ, η Coca Cola και οι όρχεις μιάς νυφίτσας;


Πριν κυκλοφορήσει το χάπι, τα αντισυληπτικά δηλαδή, μερικές μέθοδοι για να μην μείνει μια γυναίκα έγκυος ήταν εντελώς τρελές... Ακόμα όμως και με την εμφάνιση του αντισυληπτικού, αρκετές γυναίκες συνέχισαν να προστατεύονται με αυτούς τους περίεργους τρόπους.


Ενας από αυτούς ήταν μετά το σεξ να χύνουν μέσα στον κόλπο ένα μπουκάλι Coca Cola! Πριν λίγες δεκαετίες υπήρχε η εντύπωση ότι τα συστατικά του αναψυκτικού μπορούσαν να σκοτώσουν το σπέρμα... μάλιστα ακόμα και σήμερα υπάρχουν γυναίκες στην Ταιλάνδη που συνεχίζουν να πιστεύουν ότι με την Coca Cola δεν μένεις έγκυος! 


Αυτή η μέθοδος μπορεί να ακούγεται εντελώς γελοία όμως διαχρονικά, δηλαδή από τα αρχαία χρόνια, ο κόσμος είχε ανακαλύψει πολύ παράξενες συνταγές για την αντισύλληψη. 


Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζονται οι χειρότερες μεθόδοι αντισύλληψης που χρησιμοποιούσαν οι γυναίκες ξεκινώντας από τα βάθη των αιώνων, οι οποίες δεν ξέρουμε κατά πόσο ήταν αποτελεσματικές, μερικές πάντως ήταν αρκετά αηδιαστικές: 


Το σπερματοκτόνο που χρησιμοποιούσαν οι Αιγύπτιες το 3051 π.Χ., που ήταν ένα μείγμα από κοπριά κροκόδειλου με μέλι! 

Στον Μεσαίωνα οι Ευρωπαίες πίστευαν ότι θα μπορούσαν να αποτρέψουν την εγκυμοσύνη αν την ώρα που έκαναν σεξ είχαν δέσει στο πόδι τους τους ορχεις  μιας νυφίτσας

Οι Γαλλίδες γύρω στο 1600 έπιναν χυμό κρεμμυδιού και οι γυναίκες στον Καναδά από το 1534 έως το 1760 έπιναν τσίπουρο ανακατεμένο με όρχεις κάστορα! 

Ισως την πιο τοξική μέθοδο ελέγχου των γεννήσεων που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ, ακολούθησαν οι γυναίκες στην Αρχαία Ελλάδα: έπιναν ένα ποτήρι νερό από τον κουβά των σιδεράδων! 

Eπίσης οι γυναίκες έβαζαν περίεργα πράγματα στο σώμα τους για να μην μείνουν έγκυες: Λέγεται ότι μερικές Ευρωπαίες γύρω στο 1800 έχωναν μέσα στον κόλπο τους δαχτυλήθρες! 

Και, φυσικά, υπήρχαν προφυλακτικά κατασκευασμένα από έντερα γουρουνιού, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για πάρα πολλές δεκαετίες. 

Η τελευταία μέθοδος αντισύλληψης που αναφέρεται είναι αυτή που χρησιμοποίησαν οι Αμερικανίδες και όχι μόνο στα 60s. Εχυναν στον κόλπο τους Coca Cola για να ξεπλύνει το σπέρμα μετά το σεξ. Αλλά και αυτό δεν λειτούργησε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου