Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Εγινε χαμός στο Νοσοκομείο με τα ροζ υπονοούμενα


Αναστάτωση στο νοσοκομείο όταν γυναίκα εισέβαλε, φανερά οργισμένη, στα εξωτερικά ιατρεία ψάχνοντας να βρει τον γιατρό που λίγο νωρίτερα, στο τηλέφωνο, την... ειρωνευόταν με «ροζ» υπονοούμενα! Όλα συνέβησαν πριν λίγες ημέρες. Η εν λόγω Πατρινή πέρασε «Οδύσσεια» με αφορμή ξαφνικό πρόβλημα υγείας του πατέρα της. Και μάλιστα, για όσα συνέβησαν συνέταξε και γραπτή αναφορά προκειμένου να την παραδώσει στους καθ' ύλην αρμόδιους.


Ο πατέρας της ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία με έντονους πόνους στο στήθος. Η κόρη του τηλεφώνησε στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Πάτρας «Αγ. Ανδρέας» και ζήτησε να μιλήσει με εφημερεύοντα γιατρό για να της δώσει ιατρικές συμβουλές προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο πιθανό έμφραγμα μέχρι να γίνει η διακομιδή του ηλικιωμένου στο νοσοκομείο. Ο γιατρός της είπε, η γυναίκα τον ευχαρίστησε, αλλά μετά από λίγο ξαναεπικοινώνησε μαζί του λόγω νέας αύξησης της πίεσης του πατέρα της.


Και μόλις εκείνη ρώτησε το όνομα του γιατρού, προφανώς για να τον ζητήσει όταν θα έφθανε στα εξωτερικά, εκείνος την άφησε στα... κρύα του λουτρού, λέγοντάς της: «Γιατί; Μήπως σας αρέσει τόσο πολύ η φωνή μου και θέλετε να με γνωρίσετε και από κοντά;».


Η γυναίκα έκλεισε το τηλέφωνο έχοντας γίνει έξω φρενών. Και αφού μετέβη στο νοσοκομείο και ο πατέρας της παρελήφθη για εξετάσεις, εισέβαλε στο γραφείο των γιατρών, εντοπίζοντας τον... είρωνα επιστήμονα! Ακολούθησαν σκηνές... κατσαδιάσματος που έκαναν αισθητό το περιστατικό σε αρκετούς παριστάμενους, ενώ η γυναίκα έδειχνε παραπάνω από εξοργισμένη!


Τελικά το επεισόδιο έληξε χάρη στην παρέμβαση άλλων επιστημόνων που προσπάθησαν να απομακρύνουν τον συνάδελφό τους και την ίδια, ώστε να δοθεί τέλος στο φραστικό επεισόδιο...


 


Έκανε γραπτή καταγγελία!Πάντως η γυναίκα δεν το άφησε έτσι το όλο θέμα. Θέλοντας, όπως υποστηρίζει, να καυτηριάσει κακή συμπεριφορά γιατρού προς πολίτη, πήρε την απόφαση να καταγγείλει και εγγράφως το συμβάν, συντάσσοντας και αποστέλλοντας ενυπόγραφη καταγγελία. Στην οποία ωστόσο αναφέρεται και σε επιπλέον διαμαρτυρία της για την έλλειψη επαρκούς ενημέρωσής της σε σχέση με το τι ακριβώς αντιμετώπιζε ο πατέρας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου