Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ πως πρέπει να κάνουν σεξ όσες γυναίκες έχουν... λουμπάγκο


Πριν από λίγο καιρό μάθαμε από τους επιστήμονες ότι όταν ο άνδρας έχει πόνους στη μέση η καλύτερη στάση στο σεξ για να ανακουφιστεί είναι το doggy style. Τώρα οι γιατροί για να μην αφήσουν παραπονεμένες και τις γυναίκες που ταλαιπωρούνται από το ίδιο πρόβλημα, ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα αντίστοιχης έρευνας για εκείνες. 

Και σε αυτή την περίπτωση, η έρευνα... ξορκίζει το spooning (δηλαδή το κουταλάτο) και αποφαίνεται ότι όταν η γυναίκα έχει πρόβλημα στη μέση, δύο στάσεις την ανακουφίζουν στο σεξ.




Το ιεραποστολικό: για όσες γυναίκες πόνανε όταν ξαπλώνουν στο πλάι ή μπρούμυτα. Επίσης αν βάλουν ένα μαξιλάρι πίσω στη μέση τους είναι ακόμα καλύτερα.



Το doggy style: για όσες γυναίκες πονούν όταν κάθονται. Αυτή η στάση βοηθά τη γυναίκα να στηρίζει το σώμα της με τα χέρια της χωρίς να επιβαρύνει τη μέση της. 

Η έρευνα που έγινε από επιστήμονες  του Πανεπιστημίου του Waterloo στον Καναδά και δημοσιεύθηκε στην European Spine Journal, εξέτασε 10 ζευγάρια σε πέντε διαφορετικές στάσεις.



Η Natalie Sidorkewicz, επικεφαλής της ομάδας, εξηγεί: «Οταν εξετάσαμε την κίνηση της σπονδυλικής στήλης και τη μυϊκή δραστηριότητα, στη στάση spooning, καταλάβαμε ότι μάλλον είναι μία από τις χειρότερες στάσεις για όσες γυναίκες έχουν πρόβλημα με τη μέση τους».


Επίσης ακόμα ένας συνάδελφος της γιατρού είπε ότι οι έρευνες δεν θα σταματήσουν, αλλά θα εξετάσουν και άλλες στάσεις για να δουν αν μπορούν να δώσουν την ευκαιρία σε όσους έχουν λουμπάγκο να μην στερούνται το σεξ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου