Το ανέβασε η γνωστή γαστρονομική συντάκτρια Ελένη Ψυχούλη. Με την ανάλογη ειρωνική παρατήρηση. Και είχε δίκιο! Δεν γνωρίζουμε σε ποιο κατάστημα της Πλατείας σέρβιραν κρασί σε τέτοιο ποτήρι, το «φάουλ» όμως, δεν πέρασε απαρατήρητο! Η Ελένη Ψυχούλη, τα 4 τελευταία χρόνια εργάζεται ως γαστρονομικός συντάκτης στο περιοδικό «Homme» και στα ειδικά ένθετα της εφημερίδας «Ημερησία». Εργάζεται παράλληλα στο «Βήμα Γκουρμέ», στο περιοδικό «Βημαγκαζίνο», «V men», τα ταξιδιωτικά ένθετα της εφημερίδας «Τα Νέα» και του «ΜaisonDecoration» και στο περιοδικό «CookBook», ένθετο στο «Έθνος». Συνεργάζεται σε μόνιμη βάση με το περιοδικό «Olive» και το 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο από τις εκδόσεις «Φερενίκη» με τίτλο «25 σεφ σε 25 λεπτά».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου