Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Σήμερα η κηδεία του Παναγιώτη Καραβιώτη


Σήμερα στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγ. Ανδρέου το στερνό αντίο στον 53χρονο Παναγιώτη Καραβιώτη, ο οποίος έδωσε έναν ξεχωριστό τόνο στη νυχτερινή ζωή ρης πόλης, ανοίγοντας καταστήματα που είχαν μεγάλη επιτυχία. Ξεκίνησε τη δεκαετία του '80 ως τραγουδιστής στα νυχτερινά κέντρα Ουτόπια και Ιζαμπέλα, ερμηνεύοντας ελληνικά τραγούδια. Είχε κάνει όμως και διάφορες δουλειές. Από σερβιτόρος μέχρι ταξιτζής. 


Στη συνέχεια αποφάσισε να κάνει το δικό του επαγγελματικό βήμα, ανοίγοντας το πρώτο του μαγαζί τις "Νότες" στην Γερμανού. Ακολουθεί το τουριστικό στο "Δασύλλιο" και στη συνέχεια κατεβαίνει στο κέντρο με το επί σειρά ετών πολύ επιτυχημένο NAVONA. Ακολούθησαν το ZUCCHERO, το BIG BEN, το Space στο Ρίο, στο οποίο ήταν συνέταιρος, και το Navona - Oggi, στο οποίο ήταν ιδιοκτήτης. 


Το Big Ben που θεωρήθηκε μεγάλη επένδυση στην εποχή προ κρίσης και αντιπροσώπευσε την πολυτέλεια στην διασκέδαση ήταν από τις πιο εντυπωσιακές επιχειρηματικές προτάσεις του και εκπροσωπούσε και το δικό του, προσωπικό στυλ.


Οπως όλοι λένε το «μυστικό επιτυχίας» ήταν το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Καραβιώτης, υποστήριξε την ελληνική μουσική στα μαγαζιά του. Εξάλλου και ο ίδιος ως λαϊκός τραγουδιστής την αγαπούσε πολύ.


Με τον τρόπο αυτό κατάφερε να κάνει την ακριβή ελληνική διασκέδαση στα μπουζούκια, προσιτή στα μαγαζιά του για τη νεολαία και κυρίως τους φοιτητές.


Και όπως συμβαίνει πάντα, αυτοί που τον μιμήθηκαν είναι πολλοί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου