Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Ηθελαν να δώσουν "ΚΟΝΣΕΡΒΑ" την ομιλία του ΓΑΠ - Πως έγινε η επίθεση σε δημοσιογράφους - Πέταγαν έξω από την ΕΑΠ τους καμεραμέν





Και ξαφνικά δημοσιογράφοι και εικονολήπτες της Πάτρας μπήκαν στο στόχαστρο... των συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου. Και ενώ άπαντες εντυπωσιασμένοι από τη μεγάλη συγκέντρωση του Πορέδρου του ΚΙΔΗΣΟ στο γήπεδο της ΕΑΠ βιντεοσκοπούσαν τα συνθήματα των ψηφοφόρων, η σκηνοθέτης του κ. Παπανδρέου ... άρχισε τις απαγορεύσεις. Κατέβασε την κάμερα του που κρατούσε ο Κωνσταντίνος Φλαμής για το dete.gr, εμπόδισε τον εικονολήπτη του Lepanto TV Βασίλη Αντωνόπουλο, έβγαλε έξω από το γήπεδο τον εικονολήπτη του Achaia Αρη Γαλιατσάτο, δύο άνδρες της Ασφάλειας του Γιώργου Παπανδρέου άρπαξαν από τα χέρια το κινητό τηλέφωνο του εικονολήπτη του thebest Ζήσιμο Σίνο και έκαναν προσαγωγή (χωρίς να ολοκληρωθεί η διαδικασία) στον εικονολήπτη του patratora.gr Νίκο Τουλάτο. 


Πρώτος ο Κ. Φλαμής κατέβηκε από την εξέδρα όπου βιντεοσκοπούσε (βλέπε βίντεο) στη συνέχεια έγινε το περιστατικό με τον Νίκο Τουλάτο και αμέσως μετά με τον Ζήσιμο Σίνο. 


Τα συγκεκριμένα στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ (σκηνοθέτης - εκπρόσωπος γραφείου τύπου) διατείνονταν πως... υπήρχε πεντακάμερο, άρα δεν θα έπρεπε να τραβήξουν οι δημοσιογράφοι με τις δικές τους κάμερες. Ηθελαν δηλαδή να δώσουν ΚΟΝΣΕΡΒΑ την εκδήλωση, απαγορεύοντας στους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου να καταγράψουν ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ! 


Ελεγαν μάλιστα πως υπήρχε "πουλ" (έδιναν συχνότητες από δορυφόρο) όταν την ίδια στιγμή τα κανάλια έπαιρναν εικόνα και από τις ομιλίες Σαμαρά και Τσίπρα! Ποια θα έδειχναν; 


Και επειδή οι τοπικοί δημοσιογράφοι αντέδρασαν... έγινε της κακομοίρας! Και η σκηνοθέτης του Γιώργου Παπανδρέου άρχισε να ζητά την βοήθεια... των αστυνομικών του πρώην πρωθυπουργού. Δύο άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Παπανδρέου άρχισαν να "πετούν" έξω από το γήπεδο τους εικονολήπτες, ενώ κατέβασαν με το "έτσι θέλω" τον Κ. Φλαμή από την εξέδρα (πριν αρχίσει η ομιλία του Παπανδρέου). Στη συνέχεια... επιχείρησαν να προσαγάγουν τον Νίκο Τουλάτο. 


Προς τιμήν τους παρενέβησαν οι Ανδρέας Φούρας, Κώστας Πετρόπουλος, Κώστας Καρπέτας κ.α. και δήλωσαν πως "οι δημοιοσράφοι θα μείνουν μέσα". Ακόμη και αυτούς όμως (αρχικά)... τους έγραφαν κανονικότατα η σκηνοθέτης και το Γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού. Τελικά έφθασε η στιγμή που αφίχθη ο Πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ και ... το ζήτημα "ξεχάστηκε". Οσο για τον Νικο Τουλάτο; Παρενέβησαν δημοσιογράφοι και άλλα στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ και δεν προσήχθη. 


Θα πρέπει να σημειωθεί πως στις ομιλίες Σαμαρά και Βενιζέλου στην ΕΑΠ δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα! Λες και μόνο ο ΓΑΠ έχει... σκηνοθέτη! 


Σ.Σ. Επέλεξα να μην "ανεβάσω" το θέμα την Παρασκευή γιατί μπορεί να με είχαν κατηγορήσει και για ... προβοκάτσια. Αλλωστε ο κ. Παπανδρέου δεν θα γνώριζε τι έκαναν τα στελέχη του. Σήμερα όμως... είναι μία άλλη μέρα. Και δεν μπορώ να "αλλοιώσω" το ποσοστό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου