Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Αυτός είναι ο Πατρινός αστυνομικός που δίνει μάχες σε κλουβί - ΦΩΤΟ


Ξεκίνησε από την γειτονιά του, τα Συχαινά, μικρός έπαιζε τερματοφύλακας στους Αμπελόκηπους, σήμερα είναι αστυνομικός στην Αθήνα και αναμετριέται με τους αντιπάλους του... μέσα σε ένα κλουβί!


Ο λόγος για τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο ο οποίος πρόσφατα νίκησε και τον Ισπανό MickyCidυποχρεώνοντάς τον στη δεύτερη ήττα του στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις του σε ένα από τα πιο δύσκολα αγωνίσματα. Το ΜΜΑ (μεικτές πολεμικές τέχνες). Μια νίκη παλικαρίσια για τον αθλητή της HellasTopTeam-CSW, η οποία ήρθε μέσα σε 55 δευτερόλεπτα μεν, αλλά με πολλές δυσκολίες δε. Ο αγώνας CageSurvivor 3 ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 18 Ιανουαρίου, αλλά με τον Ισπανό MickyCid να αγωνίζεται με τον Παναγιώτη Στρουμπούλη στην κατηγορία των -84κ.


Ωστόσο, ο άτυχος Έλληνας MMAer θα τραυματιστεί 20 μέρες πριν από την διοργάνωση με τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο να παίρνει τη θέση με τους με την κάρτα αγώνων να φτάνει στα χέρια του μόλις δύο εβδομάδες πριν από τη διοργάνωση! Η μόνη, αλλά και βασική διαφορά; Ότι ο Αναγνωστόπουλος αγωνίζεται στην κατηγορία των -77κ! Παρά το γεγονός αυτό ο 27χρονος προετοιμάστηκε όσο καλύτερα μπορούσε και μπήκε μέσα στο κλουβί για να τα δώσει όλα.


Ο Ισπανός MickyCid με ρεκόρ 10-1-0 περίμενε τον Έλληνα αθλητή, ο οποίος μπήκε μέσα στο κλουβί αποφασισμένος. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Αναγνωστόπουλος μπήκε επιθετικά από το ξεκίνημα και χωρίς να αφήσει πολλά περιθώρια στον Ισπανό κατάφερε να τον «κλειδώσει». Από εκεί και πέρα ο Αναγνωστόπουλος έκανε αυτό που ήξερε καλύτερα και κατάφερε να σημειώσει το πιο γρήγορο sumbmission (armbar) μέσα σε 55 δευτερόλεπτα!


«Μπήκα μέσα ψυχωμένος», θα πει ο μεγάλος νικητής. «Ήμουν κατάλληλα προετοιμασμένος. Από τις 31 Δεκεμβρίου και μετά δεν άφησα να περάσει μέρα που να μην κάνω προπόνηση. Το έμαθα τελευταία στιγμή και δεν είχα πολύ χρόνο στη διάθεσή μου. Έπρεπε επομένως να δώσω μεγαλύτερη ένταση στις προπονήσεις μου. Το ήθελα. Πίστευα σε αυτό» δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου