Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Αυτά τα πάρτι έχουν ανακοινωθεί για την έναρξη του καρναβαλιού - "Εκλεισε" και το '80's


Μετά τον "Λευκό χορό", τον "Κόκκινο χορό" και το «Santa Chionia» άλλο ένα καρναβαλικό πάρτυ με ιστορία τα τελευταία χρόνια οριστικοποιήθηκε. Ο λόγος για το eighties με σταθερούς φαν - και όψι μόνο τους συνήθεις ...ύποπτους σαραντάρηδες - "έκλεισε". Όπως μαθαίνουμε θα πραγματοποιηθεί τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς που φέτος είναι 14 Φεβρουαρίου. Συμπίπτει δηλαδή με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.


Ο «Λευκός χορός» θα πραγματοποιηθεί την τελευταία Πέμπτη του Πατρινού Καρναβαλιού στις 19 Φεβρουαρίου. Το «Ακρωτήρι Club Restaurant», στο Ρίο θα ανοίξει τις πύλες του και θα υποδεχθεί όσους θέλουν θα διασκεδάσουν και να ξεφαντώσουν μέχρι το πρωί σε μια βραδιά την μουσική επένδυση της οποίας έχουν αναλάβει οι:Pagopoulos G, Pigas T, Siampanis P..


Δεν έχετε παρά να ντυθείτε στα λευκά και πέρασετε μια αξέχαστη βραδιά σε ένα πέρτι-θεσμό που γίνεται τα τελευταία 36 χρόνια.


Ο «Κόκκινος χορός» θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, την τελευταία Παρασκευή του Πατρινού Καρναβαλιού στις 20 Φεβρουαρίου. Το «Otto»στην Όθωνος Αμαλίας θα  έχει ετοιμάσει μια ιδιαίτερη βραδιά για όσους βρεθούν στο πάρτι με free drink, προσεγμένο μπουφέ με ζυμαρικά κ.α.


Την μουσική επένδυση της βραδιάς έχουν αναλάβει ο Κωνσταντίνος Γεωργίου και ο Παναγιώτης Κολλιόπουλος.


Την τελευταία Παρασκευή της Αποκριάς θα πραγματοποιηθεί και ο Χορός της Κινηματογραφικής, ο οποίος ωστόσο δεν έχει ακόμη οριστικοποιήσει που θα λάβει χώρα.


Ξεκίνησε πέρυσι πρώτη φορά και έγινε θεσμός. Το καρναβαλικό πάρτυ τουDistinto στο Ρίο «Santa Chionia» επανλαμβάνεται και φέτος την τελευταία Τετάρτη του Πατρινού Καρναβαλιού, στις 18 Φεβρουαρίου.


Πέρυσι το πάρτυ προκάλεσε αίσθηση επιστρατεύοντας μέχρι και χιόνια στη διακόσμηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου