Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

12 Πατρινοί... έχουν χάσει τον ύπνο τους λόγω... Μπόμπολα! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ


Δύο μηχανικοί, ένας αρχιτέκτονας, τρείς βιομήχανοι , η σύζυγος ενός πατρινού επιχειρηματία και ένας εκδότης και οι απόγονοι τεσσάρων ακόμα επωνύμων με μεγάλη οικονομική επιφάνεια , που ξεκίνησαν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα από την Πάτρα, έχουν χάσει από το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης τον ύπνο τους .


Αιτία η σύλληψη του αφεντικού της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Λεωνίδα Μπόμπολα του οποίοι το όνομα κοσμεί τη λίστα Λαγκάρντ ενώ εμφανίζεται να έχει εκκρεμότητες εκατομμυρίων με την εφορία.


Οι δώδεκα Πατρινοί ζουν πλέον με τον φόβο, πως ανά πάσα στιγμή η οικονομική αστυνομία συνοδευόμενη από τον εισαγγελέα θα τους χτυπήσει το κουδούνι και φυσικά δεν θα πρόκειται για τον γαλατά, αφού θα τους ζητηθεί να τους ακολουθήσουν προκειμένου να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, όπου προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη και την άσκηση δίωξης θα κληθούν να καταβάλλουν άμεσα μεγάλα χρηματικά ποσά.



Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δώδεκα κατ' επανάληψη έχουν κληθεί προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για την εμφάνιση καταθέσεων σε τράπεζες του εξωτερικού τα ποσά των οποίων κάθε άλλο παρά δικαιολογούνται σε σχέση με τα δηλωθέντα εισοδήματα.
Από την δωδεκάδα οι οκτώ απασχολούν τις αρχές γα την ύπαρξη των ονομάτων τους στη λίστα Λαγκάρντ ενώ οι υπόλοιποι τέσσερεις για απόκρυψη μεγάλων εισοδημάτων από την εφορία.



Για τρείς από αυτούς εκκρεμούν και άλλες υποθέσεις οι οποίες αφορούν σε κομπίνες μέσα από τις οποίες κατόρθωσαν να αποσπάσουν χρηματοδοτήσεις από ευρωπαϊκά προγράμματα αλλά και εμπλοκή τους σε υποθέσεις διπλοείσπραξης χρηματικών ενταλμάτων επίσης από ευρωπαϊκά προγράμματα.
Απόγονοι σε νευρικό κλονισμό



Σε δύο περιπτώσεις - όπου οι ελεγχόμενοι για παράνομο πλουτισμό και για μη δηλωθέντα εισοδήματα δεν είναι στη ζωή - έχουν βρει τον μπελά τους τα παιδιά τους οι οποίοι είναι και κληρονόμοι ενώ σε κάποιους λογαριασμούς και αγορές ακινήτων εμφανίζονται ως συγκαταθέτες ή ως ιδιοκτήτες.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΟΣΜΟΣ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου