Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τον πυροβόλησαν και τον έστειλαν στην εντατική... γιατί μάζευε χόρτα στο χωράφι τους


Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της απόπειρας ανθυρωπικτονίας στη θέση Προφήτης Ηλίας του Παναχαϊκού, χθες το απόγευμα.


Ο 34χρονος άνδρας που συνελήφθη από αστυνομικούς ως δράστης του αιματηρού περιστατικού, ομολόγησε αργά τη νύχτα οτι είχε στήσει καρτέρι στον 33χρονο και τον πυροβόλησε δύο φορές. Μάλιστα αποκάλυψε οτι στο σημείο όπου έγινε το περιστατικό ήταν μαζί με τον πατέρα του. Το θύμα φέρεται να είχε πάει στην περιοχή για να κόψει χόρτα, και οι δράστες (γιός και πατέρας) τον είχαν απειλήσει οτι αν ξαναπάει στο κτήμα τους γι' αυτό το λόγο θα τον σκότωναν.


Ο δράστης επίσης φέρεται να ομολόγησε πως μαζί με τον πατέρτα του τον περικύκλωσαν και όταν ο 34χρονος προσπάθησε να διαφύγει τον εγκλώβισαν και ο 34χρονος τον πυροβόλησε με πιστόλι δύο φορές.


Τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Πέμπτης, ο 34χρονος οδήγησε τους αστυνομικούς σε κτήμα, στην ευρύτερη περιοχή όπου αποπειράθηκε να σκοτώσει τον 34χρονο, και τους υπέδειξε το σημείο όπου είχε κρύψει το πιστόλι, ενώ ο πατέρας του αναζητείται για να συληφθεί


Στο μεταξύ  σε σοβαρή κατάσταση και διασωληνωμένος νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας στο Ρίο, ο 33χρονος που πυροβολήθηκε το απόγευμα από 34χρονο . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου