Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ: Πήγαν να μαζέψουν τα σκουπίδια στο Νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" και ... πετάχτηκαν αίματα στο πρόσωπό τους


Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, καθώς όπως καταγγέλλουν με βίντεο που έστειλαν στο dete.gr κινδυνευει η υγεία τους όταν κάνουν αποκομιδή των απορριμμάτων απο τα νοσοκομεία της περιοχής.


Σύμφωνα με το βίντεο ντοκουμέντο την ώρα της αποκομιδής, αίματα και ιστοί πετάχτηκαν στο πρόσωπο εργαζομένης το πρωί του Σαββάτου! Το απορριμματοφόρο ακινητοποιήθηκε άμεσα και επί τόπου έσπευσαν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Σωματείου, ο Γραμματέας των εργατών Καθαριότητας, ο Επόπτης Αποκομιδής, οι Τμηματάρχες Αποκομμιδής.


Εν συνεχεία ειδοποιήθηκαν ο Υπεύθυνος της Διοίκησης του Νοσοκομείου όπως και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, όπου και ανοίχτηκαν
κάποιες σακκούλες μέσα στις οποίες βρέθηκαν αίματα, σύριγγες, καθετήρες και γενικά μολυσματικά απόβλητα.


Κλήθηκε η Αστυνομία, κατεγράφη το περιστατικό και τα νοσοκομειακά μολυσματικά απόβλητα παρέμειναν στους κάδους, καθώς οι εργαζόμενοι δεν θα προχωρούσαν σε αποκομιδή, αν δεν αφαιρεθούν τα νοσοκομειακά απόβλητα από τους κάδους.


Σημειώνουμε ότι το ίδιο συνέβη και στο 409 πρών στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου και δόθηκε εντολή να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου