Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Αστραψε και βρόντηξε ο Χαράλαμπος Μπονάνος


Ξεκάθαρος ως προς την θέση του στην επιστολή του υπουργού υγείας που έλαβε για να υποβάλλει την παραίτησή του από διοικητής του ΠΠΝΠ, είναι ο διοικητής του Νοσηλευτικού ιδρύματος Χαράλαμπος Μπονάνος, με αφορμή τις παραιτήσεις των διοικητών Αιγίου και Πύργου, στέλνοντας παράλληλα και την απάντησή του σε συγκεκριμένα άτομα, δηλώνοντας: «Ας προσέχουν μερικοί γιατί εγώ υποδείξεις από άτομα που έχουν περάσει την πόρτα του ανακριτή, δεν δέχομαι.»
Όπως τόνισε: 



«Υποβάλλαμε αίτηση σε εκδήλωση ενδιαφέροντος 5.000 άτομα, προκριθήκαμε με βάση τα προσόντα μας από ειδική επιτροπή του ΑΣΕΠ, οι 300, από τους οποίους στελέχωσε τα νοσοκομεία ο τότε υπουργός υγείας. Όλοι κάπου ανήκουμε, αλλά η σύμβασή μας σύμφωνα με το ΦΕΚ λήγει αρχές του 2017 και αν μέχρι τώρα αξιολογηθώ για το έργο μου, ως ανεπαρκής και ολιγοβαρής, τότε ναι να αποχωρήσω.



Σήμερα, έχω μειώσει τα έξοδα λειτουργίας του νοσοκομείου κατά 23% και αυτό έπρεπε να εξεταστεί από το υπουργείο. Έπρεπε να δίνει βαρύτητα στο γεγονός ότι απαιτούνται 35.000.000 ευρώ για την λειτουργία του ΠΠΝΠ και έχουμε λάβει μόλις 1.500.000 ευρώ, με τους προμηθευτές να πιέζουν για τα χρήματα τους. Δεν μπήκα σαν κλέφτης, δεν φεύγω σαν κλέφτης».
Τέλος ο κ.Μπονάνος είπε ότι «ο κόσμος αλλάζει, εκσυγχρονίζεται και αναδεικνύοντας κυβέρνησης το ΣΥΡΙΖΑ, θέλει να γίνει το βήμα προς τα εμπρός, αλλά την ίδια ώρα δεν μπορούν να αποτελούν άλλοθι παλαιότερες τακτικές όπως στην δική μας περίπτωση, γιατί δεν έγινε κομματικά η επιλογή μας, αλλά με αξιοκρατικά κριτήρια, γνώσεις και σπουδές που απαιτούσε η προκήρυξη ενδιαφέροντος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου