Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Κοσμικός γάμος στην Πάτρα





Ένα ξεχωριστό γάμο είχε την χαρά να επιμεληθεί η βραβευμένη εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων Diamond Events! Ο λόγος για τον Χάρη Κορτέσα και την Ελένη Μπέκου που έλαμπαν από ευτυχία το περασμένο Σάββατο 18 Απριλίου! Ένας αξιοζήλευτος στολισμός που κάθε ζευγάρι θα ήθελε για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του. Εμπνεύστρια όλων δεν ήταν άλλη από την Άννα Μαρία Ρογδάκη,  που κατάφερε για ακόμα μια φορά να ξεπεράσει τον εαυτό της δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα. 


Τα κολακευτικά σχόλια έδιναν και έπαιρναν από συγγενείς και φίλους για το ρομαντικό στολισμό σε αποχρώσεις του vintage pink,  που όπως γνωρίζουμε το ζευγάρι επιθυμούσε! Ξύλινες καρδιές, υφάσματα, κλουβάκια και μοναδικές άνθινες συνθέσεις κοσμούσαν τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.


 


Εντυπωσιακός ωστόσο ήταν ο διάκοσμος της δεξίωσης στο Κτήμα Διαμαντή, με τους καλεσμένους να μένουν άφωνοι καθώς το φωτιζόμενο τραπέζι ευχών έκλεψε την παράσταση! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στην Diamond Events δημιουργούνται αναμνήσεις που θα συντροφεύουν για πάντα το Χάρη και την Ελένη! Από εμάς, να ζήσουν! Τη φωτογράφηση ανέλαβε η βραβευμένη AllREDy μέσα από το φακό του Νίκου Τσακανίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου