Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Η ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΕΡΩΜΕΝΗ… ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ - Τα «κουτσομπολιά» στην κηδεία… έδιναν και έπαιρναν!


Οι περισσότεροι που πήγαν στην κηδεία δεν αρκέστηκαν μόνο στο πένθος και τα δάκρυα, αλλά επεκτάθηκαν... και σε κουτσομπολιά!


Και αυτός γιατί εκτός από την σύζυγό του εμφανίστηκε στην νεκρώσιμη ακολουθία και η ερωμένη του, αν και παντρεμένη! Εστειλε δε και στεφάνι χαρακτηρίζοντας τον εκλιπόντα ως «δικό της»! Όταν δε οι συγγενείς και φίλοι είδαν το κατάλευκο στεφάνι με το όνομα της ερωμένης πάνω... κατάλαβαν τι είχε συμβεί! «Μα δεν ντρέπεται» είπαν κάποιοι! Μάλιστα στην αρχή είχαν μπερδευτεί και νόμιζαν ότι αυτό ήταν το όνομα συγγενικού προσώπου του εκλιπόντος (είχε γράψει μόνο το μικρό της όνομα), όμως μετά... αποσαφηνίστηκαν οι... απορίες τους!


Η σύζυγος παρούσα, προφανώς κατάλαβε τι συνέβαινε όμως... έδωσε τόπο στην οργή. Σεβόμενη το τραγικό για την οικογένειά της με τον χαμό του αγαπημένου τους ανθρώπου.


Πληροφορίες αναφέρουν πως στην κηδεία συζητούσαν έντονα και το γεγονός πως η ερωμένη επισκεπτόταν συχνά πυκνά τον αγαπημένο της... ακόμη και στον χώρο που βρισκόταν τις τελευταίες ώρες της ζωής του. Πιθανόν για να «ρουφήξει» κάθε στιγμή μαζί του. Όχι φυσικά ερωτική, αλλά ανθρώπινη. Η ερωμένη προφανώς επέστρεψε στον άνδρα της. Με τον οποίον θα συνεχίσει να ζει αφού σε καμία των περιπτώσεων δεν σκέπτεται το διαζύγιο! Εκείνος είναι γιατρός και μάλιστα .... Το φυσάει το παραδάκι! Που να φύγει λοιπόν από κοντά του! Ωστόσο η σκέψη της, θα είναι πάντα στον αγαπημένο της που έφυγε από τη ζωή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου