Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Αν σήμερα το βράδυ έτρωγε ο Πελετίδης... τι θα του καθόταν στο λαιμό;


Οξεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από την κεντρική πλατεία Γεωργίου της Πάτρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, καλώντας τους πολίτες να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός του.


Παράλληλα, όμως, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης -όπως είχε, άλλωστε, δεσμευτεί ότι θα έπραττε σε περίπτωση που δεν υπάρχει συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ στο β΄ γύρο- κάλεσε ευθέως τους πολίτες της Πάτρας να ψηφίσουν ανεπιφύλακτα την Κυριακή για δήμαρχο της αχαϊκής πρωτεύουσας τον υποψήφιο του ΚΚΕ, Κώστα Πελετίδη, που αναμετράται με τον εμφανιζόμενο ως ανεξάρτητο, αλλά προερχόμενο από τη ΝΔ Κώστα Χριστόπουλο.
Είμαι βέβαιος πάντως πως όταν ο Πελετίδης θα άκουσε τον κ. Τσίπρα να λέει "στηρίξτε Πελετίδη" δεν θα του "κάθισε" και πολύ καλά! Γνωστή η κόντρα ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω μόνο να μην έτρωγε το βραδινό του εκείνη την ώρα και του "έκατσε" στο λαιμό! Κατά τα άλλα ο γιατρός και υποψήφιος Δήμαρχος νομίζω πως καλοδέχεται τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ (και ποιος δεν θα δεχόταν τη στήριξη του πρώτου σε ψήφους κόμματος στην Πάτρα);;; Εστω και αν δεν το λέει δημοσίως για ευνόητους λόγους.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου