Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Αυτό θα είναι το Tiger στην οδό Αγίου Νικολάου


Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του νέου καταστήματος Tiger στην Αγίου Νικολάου, το έβδομο συνολικά κατάστημα της γνωστής φίρμας ειδών σπιτιού στην Ελλάδα.




Το Tiger ξεκίνησε το 1995 στην Κοπεγχάγη. Εξελίχθηκε ταχύτατα από μία απλή εταιρία outlet σε μία αναγνωρισμένη αλυσίδα με περισσότερα από 236 καταστήματα σε 18 χώρες στην Ευρώπη και όχι μόνο.



Τον Νοέμβριο του 2010, άνοιξε το πρώτο κατάστημα Tiger στην Ελλάδα και τον Απρίλιο του 2011 άνοιξε το δεύτερο κατάστημα. Πλέον υπάρχουν τρία καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, δύο στην Αθήνα και ένα στην Λάρισα.


Στόχος είναι να παρέχουν τους πελάτες τους καλαίσθητα προϊόντα, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Όλες οι τιμές είναι στρογγυλές και κανένα προϊόν δεν υπερβαίνει τα 30 ευρώ.



Στην Δανία, το Tiger έχει προκαλέσει μία μίνι επανάσταση στο χώρο της λιανικής πώλησης. Εστιάζει στην πεποίθηση ότι το οικονομικό προϊόν μπορεί να είναι ευχάριστο την ίδια στιγμή, καθώς και στο να αποδείξουν ότι υπάρχουν ποιοτικά προϊόντα που μπορούν να αγοραστούν σε χαμηλές τιμές. Η ίδια μίνι επανάσταση είναι και ο στόχος στην Ελλάδα. Το Tiger είναι ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία που κάνει τη διαφορά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου