Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Αυτή είναι η Πατρινή πολιτικός που της έκλεψαν κοσμήματα 1 εκατομμυρίου ευρώ από το χρηματοκιβώτιό της


Αυτή είναι η πολιτικός (υποψήφια με τους Ανεξάρτητους Ελληνες και δεύτερη σε σταυρούς) που έπεσε θύμα διάρρηξης-μαμούθ στο σπίτι της στο Μιντιλόγλι. Η Σπυριδούλα Δημ. Αναγνωστοπούλου είχε κρυμμένα αξίας 800.000 - 1 εκατομμυρίου ευρώ, κατά δήλωσή της! 
Οι δράστες αφού ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του σπιτιού, εν συνεχεία διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο εσωτερικό, εντόπισα το χρηματοκιβώτιο, το πέταξαν από το μπαλκόνι στο έδαφος (ήταν τουλάχιστον 4 άτομα) και το μετέφεραν με φορτηγό προς άγνωστη κατεύθυνση. Το χρηματοκιβώτιο περιείχε χρυσά και μαργαριταρένια περιδέραια, χρυσά ρολόγια και γενικότερα κοσμήματα μεγάλης αξίας.
Η Σπυριδούλα Αναγνωστοπούλου στις τελευταίες εκλογές είχε καταταγεί δεύτερη με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, ενώ είναι γνωστή για την κοινωνική και επαγγελματική της δράση, καθώς ήταν αντιπρόσωπος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή μας και ιδιοκτήτρια εταιρείας εισαγωγών εξαγωγών από Ελλάδα στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με το βιογραφικό της.
Επίσης, ήταν υπεύθυνη καταστημάτων και εξωτερικών πωλητών από το 2000 έως και σήμερα. Απόφοιτη Λυκείου, ολοκλήρωσε σεμινάρια μάρκετινγκ, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Μέλος συντονιστικής επιτροπής του πολιτικού κόμματος Ανεξάρτητοι Ελληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου