Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Σκηνοθέτησε.... τον θάνατο της κόρης του για να φύγει από την Πάτρα - Ενώ έπαιζε θέατρο, ούρλιαζε για να γίνει πειστικός!


Απίστευτη εξέλιξη στην ιστορία του Ιβάν Τσοπ, προπονητή της Ορμής Λουξ. Πριν από μερικές ημέρες η πόλη συγκλονίστηκε από το γεγονός του υποτιθέμενου θανάτου της 10χρονης κόρης του και μάλιστα ο Πρόεδρος της ομάδας χαντ μπολ της Πάτρας Ανδρέας Κόγκας... ετοιμαζόταν να πάει στην κηδεία στη Σλοβενία.
Μάλιστα οι υπεύθυνοι της πατρινής ομάδας έκαναν ότι ήταν δυνατό για να τον βοηθήσουν να φτάσει γρήγορα στη χώρα του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή! Τελικά απδεδείχθη πως ο Τσοπ δεν δίστασε να σκηνοθετήσει τον θάνατο του ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ (και μάλιστα στη διάρκεια τροχαίου ατυχήματος που υποτίθεται έγινε έξω από το σχολείο της) για να αλλάξει ομάδα! Μάλιστα ο Ivan Cop, έπαιζε και  θέατρο κλαίγοντας και ουρλιάζοντας για τη ζωή του παιδιού του, που αρχικά ήταν σε «βαθύ κώμα» και μετά «έφυγε» από τη ζωή, λέγοντας σε όλους «ο Θεός πρέπει να παίρνει πρώτα του γονείς και μετά τα παιδιά», μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πάτρας

Και τελικά αφού ο Τσοπ έφυγε και ενώ όλοι έτρεχαν να βρουν εισιτήριο για ειδική πτήση απεδείχθη πως είχε ήδη κλείσει  με την ομάδα BORAC της Banja Luka της Βοσνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου