Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ο Πατρινός ποδοσφαιριστής που αναζητά άνδρες μέσω ψεύτικης σελίδας!


Μεγάλος ντόρος γίνεται με 27χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος φημίζεται για τις σεξουαλικές του επιδόσεις, όμως όχι με γυναίκες αλλά… με άνδρες! 

Μάλιστα στο facebook έχει δημιουργήσει και ένα ψεύτικο προφίλ στο οποίο «διαφημίζει» τα προσόντα του. Όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν, πρόκειται για έναν όμορφο άνδρα, τον οποίον στην κυριολεξία… κυνηγούν οι γυναίκες και στα καμπ που συχνάζει… γίνεται χαμός! Κι όμως κάνει… διπλή ζωή!

Το στιλ του δεν περνά απαρατήρητο και σε κάθε βραδινή του εμφάνιση… γίνεται χαμός! Ολες τον πλησιάζουν, για να πιουν ποτό μαζί του ή έστω να του «αρπάξουν» μία καλησπέρα! Εκείνος δεν λέει όχι, μπορεί δηλαδή να έχει «διπλές» προτιμήσεις.

Όμως όσοι ανακάλυψαν το δεύτερο διαδικτυακό προφίλ του και κατάλαβαν πως δεν έχει πρόβλημα και με το ανδρικό φύλλο, έπεσαν από τα σύννεφα!

Στο προφίλ του έχει αναρτήσει φωτογραφίες… χωρίς το πρόσωπό του, όμως είναι εξαιρετικά σέξι! Αλλωστε έχει και γυμνασμένο κορμί (λόγω και της ενασχόλησής του με τον αθλητισμό)!

Θα πρέπει όμως να είναι πιο προσεκτικός γιατί σε μία φωτογραφία φαίνεται (στο σορτσάκι που φοράει) το διακριτικό της ποδοσφαιρικής ομάδας στην οποία «πρωταγωνιστεί»! Η δεύτερη σελίδα του έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης από αρκετούς συνομήλικους του και όχι μόνο. Τα κουτσομπολιά στη νυχτερινή ζωή της πόλης… δίνουν και παίρνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου