Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ποιους Πατρινούς χαρακτηρίζει φτωχοσυμπέθερους ο Κεραμιδάς; Κάνει πρόβλεψη για το τι θα πουν σήμερα το βράδυ!


"Τα πήρε στο κρανίο" ο δημοτικός σύμβουλος και δημοσιογράφος Στάθης Κεραμιδάς, που για μία ακόμη φορά συζητούν σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου... τα του παραλιακού μετώπου. Μάλιστα χαρακτηρίζει φτωοχυμπέθερους τους επικεφαλής των παρατάξεων Κατσικόπουλο και Χριστόπουλο, ενώ έχει προβλέψει (με ακρίβεια όπως λέει) τι θα ισχυριστούν: Εγραψε χαρακτηριστικά: "Νεα συνεδριαση σημερα στο Δημοτικο Συμβουλιο Πατρας, αυτη τη φορα , οχι για τον καρναβαλικο, αλλα για τον παραλιακο μπερντε.
Καθε φορα που ενας υπουργος , κατι λεει για το λεγομενο θαλασσιο μετωπο , συγκαλειται εκτακτο Δημοτικο Συμβουλιο.
Συνηθως οι δηλωσεις των αρμοδιων υπουργων για το θεμα , ειναι , καθε φορα , επι το δυσμενεστερον για την πολη.
Φανταστειτε οτι , η διεκδικουμενη παραλιακη εκταση ηταν 3,5 χ.λ.μ.και με την τελευταια προταση Βαρβιτσιωτη , παραχωρουνται 350 μετρα.
Λοιπον , 15 ωρες πριν ξεκινησει η συνεδριαση , γνωριζω να σας πω τι θα ισχυριστει η καθε παραταξη και τι ψηφισμα θα προταθει , με την εκκληση [ παντοτε ] να ειναι ομοφωνο.
Μεχρι τωρα εχουμε συζητησει το ιδιο θεμα περι τις δεκα φορες , οι παραταξεις επαναλαμβανουν τα ιδια πραγματα , ο Δημαρχος την ιδια ...κασετα κι ακομη δεν εχουν βρει ακρη.
Ο Δημαρας θα καταγγειλει ως αναξιοπιστη την κυβερνηση , θα μιλησει για κοροιδια της πολης και θα θυμησει προς ολους οτι εχει υπογεγραμμενες συμβασεις απο τους αρμοδιους υπουργους.
Οι αλλοι [ Κατσικοπουλος , Χριστοπουλος και λοιποι φτωχοσυμπεθεροι ] θα επιρριψουν ευθυνες στον Δημαρα πως τα'χαμου δεν κινηθηκε γρηγορα , οτι αδρανησε και δεν εκμεταλλευθηκε τη μεγαλη ευκαιρια για την πολη.
Η αληθεια ειναι οτι δεν υπηρξε ποτε η πολιτικη βουληση απο ολες τις κυβερνησεις των μνημονιων, να παραχωρησουν το θαλασσιο μετωπο στους κατοικους της Πατρας. Διοτι , οπως κοροιδευουν ολο τον ελληνικο λαο οταν του λενε ' κανε υπομονη , ερχεται η πολυποθητη αναπτυξη , ανοιγουν δουλειες , βγαινουμε απο το τουνελ και αλλες τετοιες αγυρτιες και την ιδια στιγμη αρπαζουν απο τις τραπεζες λεφτα των συνταξεων και κατασχουν σπιτια για μικροοφειλες, ετσι κοροιδευουν και τους πατρινους με το θαλασσιο μετωπο. Αυτο το εχουν ηδη υποσχεθει σε κεφαλαιοκρατες , το οποιο θα ξεπουλησουν , οπως κανουν και σε ολη την Ελλαδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου