Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Το sex βίντεο την οδηγεί... σε μετανάστευση στις ΗΠΑ! Δεν "ξεπλένεται" η ντροπή για νεαρή γυναίκα από την Πάτρα - ο εραστής της "ανέβασε" το βίντεο στο διαδίκτυο



Το βίντεο με την Πατρινιά που κάνει έρωτα με τον εραστή της και αυτός την βιντεοσκοπεί έχει ξεπεράσει τα 1.000.000 vews. Πρόκειται για την γυναίκα που συχνάζει στα Ψηλαλώνια και αποκαλεί Αρη τον σύντροφό της. Ο οποίος ανάρτησε το βίντεο σε πορνοsite! Αυτό που έχε προκαλέσει σάλο και ίσως ευαισθητοποιήσει κάποιους που επιδίδονται σε τέτοιες καταδικαστέες από όλους ενέργειες, είναι η ιστορία της γυναίκας! Καθώς –όπως αναμενόταν- η οικογένειά της έχει πληροφορηθεί την ύπαρξη του βίντεο και μάλιστα οι δικοί της άνθρωποι… έπεσαν από τα σύννεφα! Κανείς δεν γνωρίζει (μετά βεβαιότητας) αν η συγκεκριμένη γυναίκα γνώριζε πως ο εραστής της την βιντεοσκοπούσε και αν του έχει υποβάλλει μήνυση. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα το πρόσωπό της, δεν προδίδεται βέβαια εύκολα η ταυτότητά της ωστόσο αρκετοί την έχουν αναγνωρίσει.
Η οικογένειά της είναι τόσο «ταραγμένη» από αυτή την ιστορία που αποφάσισε να στείλει την γυναίκα σε συγγενικό της πρόσωπο στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου