Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Γιατί έχει στραβομουτσουνιάσει ο Σπύρος Πολίτης;


Γιατί; Μα η απάντηση είναι εύκολη αν κρίνουμε από τα σημερινά.
Με αφορμή τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για το θέμα της παραχώρησης του χερσαίου τμήματος της λιμενικής ζώνης, ο Κώστας Χριστόπουλος δήλωσε τα εξής:

Εκτιμώ ότι οι τριβές ανάμεσα στους τοπικούς φορείς για την αξιοποίηση του θαλασσίου μετώπου δεν οδηγούν πουθενά. Οι συνδημότες μας θέλουν να ξαναποκτήσει η πόλη το θαλάσσιο πρόσωπό της. Αποστολή της Κυβέρνησης, της Περιφέρειας, του Δήμου, του ΟΛΠΑ και όσων εμπλέκονται στο θέμα πρέπει να είναι με ποιο τρόπο θα ικανοποιηθεί το αίτημα των πολιτών, και όχι ποιος θα το κάνει. Ας το κάνει αυτός που μπορεί. (Ιδια ακριβώς δήλωση έκανε και ο κ. Κωστακιώτης και ο κ. Μάκκας και ο κ. Νταβλούρος).

Το πρωί όμως  μιλώντας στα τοπικά ραδιόφωνα ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Πολίτης (της παράταξης Χριστόπουλου) μιλούσε για... ψίχουλα που δόθηκαν στον Δήμο της Πάτρας. Και δήλωσε πως ο Δήμος θα πρέπει να διεκδικήσει...! Μάλιστα τα έβαλε και με όσους δήλωσαν... πως είναι ικανοποιημένοι από όσα είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου