Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ποιοι Πατρινοί έχουν αναφέρει επίσημα πως είδαν UFO - Δημοτικός Σύμβουλος, έμπορος, ξενοδόχος, και άλλοι


Θεωρώ πολύ δύσκολο με βάση όσα γνωρίζουμε σήμερα (για ταχύτητα του φωτός και τους νόμους του Einstein)   την εκ σύμπαντος άφιξη εκπροσώπων άλλων πολιτισμών στον Πλανήτη Γη. Πιστεύω όμως ότι οι συνθήκες που επικράτησαν στην Γη για την δημιουργία ζωής, σίγουρα έχουν επικρατήσει και αλλού στο σύμπαν με τα τρισεκατομμύρια αστρικά συστήματα. Η συζήτηση για τα UFO στην περιοχή μας επανήλθε προ ημερών και ανέσυρα από το αρχείο μου ένα ρεπορτάζ μου στον "Κόσμο" το 2007. Με τη βοήθεια του αείμνηστου σήμερα Κώστα Μοσχόβου, ιατρού χειρουργού στο Νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας" είχαμε καταγράψει τις επίσημες αναφορές για εμφανίσεις UFO στην περιοχή μας.

1. Το 2005, ο γνωστός πρώην δημοτικός σύμβουλος Γ.Λ. είχε δει  ένα τεράστιο «μητρικό» σκάφος στα δυτικά της Αχαϊας.

2. Την 1η Σεπτεμβρίου 1990 ο γιατρός Κώστας Βασ. Μόσχοβος είχε δει στο Ρίον, ένα ρομβοειδές πολύχρωμο κατασκεύασμα. Ακριβώς εκεί που είναι το πρώτο πόδι της γέφυρας.

3. Το 1992, προ των δημοτικών εκλογών, όπως το περιγράφει ο ξενοδόχος Σπ. Τρ., η αδελφή του βρισκόταν στην διασταύρωση του κεντρικού δρόμου των Βραχνεϊκων με τις γραμμές του ΟΣΕ. Ακριβώς πίσω άλλα 4 – 5 αυτοκίνητα. Τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν από ένα μεγάλο στρογγυλό φως που πέρασε από πάνω τους. Σταμάτησαν ραδιόφωνα ενώ οι μηχανές ακινητοποιήθηκαν. Μετά από μερικά λεπτά και αφού το φως απομακρύνθηκε τα ΙΧ ξεκίνησαν.

4. Τη νύχτα των Φώτων 2007, πάνω από την Πλατεία Γεωργίου εντοπίστηκαν δύο στρογγυλά φώτα παράλληλα. Ησαν σε μεγάλο ύψος αλλά ήταν ορατά από την Πλατεία.

5. Το 1998, στην περιοχή Αγιος Νικόλαος Σπάτα η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για περίεργη έκρηξη που ακούστηκε τη νύχτα. Η Αστυνομία με επικεφαλής τον τότε Αστυνομικό Διευθυντή Ανδρέα Συνοδινό «χτένισε» όλη την περιοχή, χωρίς να βρει απολύτως τίποτα.

6. Το 1908 στα ανοιχτά του Πατραϊκού μέσα από τη θάλασσα βγήκε ένα μεγάλο βαρελοειδές αντικείμενο και έφυγε με μεγάλο θόρυβο προς τον ουρανό.

7. Η καθηγήτρια Πανεπιστημίου Γωγώ Μ., είδε στις αρχές του 2007 φωτεινή σφαίρα προερχόμενη από τον Παναχαϊκό με κατεύθυνση προς τη Δύση.

8. Το 1954 στην περιοχή Βουλωμένο (Νοσοκομείο Αιγίου) μικρό σφαιροειδές προσγειώθηκε μπροστά σε έναν τρομοκρατημένο αγρότη, κατέβηκαν δύο τρεις εξωγήινοι και μετά από λίγο ξαναέφυγαν.

9. Το 1958 στην περιοχή Διγελιώτικα Αιγίου εμφανίστηκε κυκλικό κόκκινο αντικείμενο που απομακρύνθηκε προς βορειοδυτικά.

10. Η μητέρα τότε εν ενεργεία αντινομάρχη είδε πριν από δέκα ημέρες τρία φωτεινά αντικείμενα να διαφεύγουν προς την περιοχή της Παλιοβούνας. Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι δεν επρόκειτο για αεροσκάφη καθώς το σχήμα τους ήταν εντελώς διαφορετικό.

11. Ο έμπορος Γρηγόρης Κ. είδε το 2007 , στρογγυλό κόκκινο αντικείμενο με κατεύθυνση την Παλιοβούνα. Επικοινώνησε αμέσως με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη (Antenna) και έδωσε την πληροφορία. Τον ενημέρωσαν μάλιστα ότι στην εκπομπή τους είχαν δεχθεί δεκάδες τηλεφωνήματα από όλη την Δυτική Ελλάδα. Μάλιστα οι καταγγελίες είχαν γίνει ρεπορτάζ και σε τοπικά κανάλια. Ενας από τους μάρτυρες ήταν και ο υπάλληλος του πρατηρίου υγρών καυσίμων του Παύλου Παγουλάτου (οδός Αγίου Ανδρέου) αλλά και αρκετοί ψαράδες στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου